Niantic Labs pakt legendarische Pokémon van alle Pokémon Go accounts af

Pokémon Go ontwikkelaar Niantic Labs heeft alle legendarische Pokémon van trainers afgepakt om de integriteit van het augmented reality spelletje te beschermen.

Pokémon Go

Pokémon Go is nog steeds een ongekend fenomeen dat elke dag tien miljoen dollar in het laatje brengt. Met zoveel belangstelling en aandacht trekt de augmented reality game echter ook spelers aan die op minder legitieme manieren de beste Pokémon trainer pogen te worden. We legden je onlangs al uit hoe je de locatie van je smartphone kan hacken en zo de game wijs kan maken dat je in een compleet ander land bent, maar sommige spelers gaan nog verder. Vandaag bleek echter dat je ook per ongeluk de regels van het spel kunt breken. Al thans, daar lijkt het op.

Legendarische Pokémon

Legendarische Pokémon
Articuno

Niantic Labs, de ontwikkelaar van Pokémon Go, heeft de afgelopen dagen namelijk per ongeluk de drie legendarische Pokémon vrijgelaten. Al thans, dat is de officiële uitleg van het bedrijf. Er doken verhalen op van trainers die bijvoorbeeld Articuno hebben gevangen. Een deel beweerde de legendarische Pokémon gewoon op straat tegen te zijn gekomen, terwijl een trainer genaamd Kaitcovey claimt dat Niantic Labs hem de legendarische Pokémon heeft geschonken nadat hij een bug had gemeld. Of het hier dus echt om een foutje van Niantic Labs gaat of dat de game opnieuw is gehackt is dus niet helemaal duidelijk.

Wel greep de ontwikkelaar vanmorgen in door alle legendarische Pokémon van alle Pokémon Go accounts weg te halen: “Een aantal legendarische Pokémon zijn door trainers gevangen terwijl dat niet het geval had mogen zijn. Om de game eerlijk te houden en de integriteit te beschermen hebben we alle legendarische Pokémon uit de accounts van de trainers in kwestie verwijderd.”

Bugs

Dit officiële statement bewijst dus in ieder geval dat de legendarische pokémon überhaupt bestonden, maar het is nog steeds niet duidelijk hoe de trainers de Pokémon hebben bemachtigd. Het is in ieder geval duidelijk dat Niantic Labs nog flink moet sleutelen aan de game. De grote update van afgelopen weekend heeft ook weer nieuwe bugs geïntroduceerd, bovenop alle bestaande problemen en foutjes die in de game zitten.

Bron: IGN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Dekar -

      Je kan ook in kijkduin niet alle pokemon vangen hoor. En het zou belachelijk zijn om alle pokemon in een dorp of stad te kunnen vangen. De hele bedoeling is juist dat je erop uit gaat om pokemon te vangen net zoals de personages in de anime

Facebook WhatsApp

WhatsApp krijgt optie voor ‘stille’ groepsgesprekken lees verder

WhatsApp

Eindelijk: WhatsApp werkt aan nieuwe versie speciaal voor de iPad lees verder

Verrassing: contacten kunnen alsnog jouw verwijderde WhatsApp-berichten lezen lees verder

productief

Vijf manieren om lekker productief op je smartphone te zijn lees verder

vrouw met smartphone

Guide: zo verwijder je verzonden berichten op Whatsapp lees verder

Youtube op achtergrond

Youtube op achtergrond luisteren op iOS en Android: zo werkt het lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters