Pokémon GO Nearby keert terug in Nederland

Het is weer raak: Pokémon Go heeft er weer een nieuwe functie bij. De laatste weken rolt Niantic Labs veel updates uit voor zijn mobiele game. Nu maakt een geliefde functie zijn terugkeer. Het is vanaf nu namelijk weer mogelijk om gebruik te maken van de Pokémon Go Nearby-radar.

Pokémon Go NearbyPokémon Go Nearby

Echt nieuw is de functie overigens niet. Aan het begin van Pokémon Go had Niantic de functie namelijk in zijn spel verwerkt. De ontwikkelaar zag zich echter genoodzaakt om de functie uit de game te verwijderen. Het aantal spelers was simpelweg te groot om haar in stand te houden.

Hetzelfde, maar toch anders

Nu heeft Niantic de radar dus teruggebracht. De huidige radar is echter wel wat anders dan de radar die we eerder zagen. Nu zie je een cirkelvormige foto van een gebouw of ander herkenningspunt. De Pokémon die naast de foto staat, kan je vinden door naar het herkenningspunt op de foto toe te lopen. Zo kan je vanaf nu ook naar specifieke Pokémon op zoek die je nog niet hebt gevangen.

Niet via update

De toevoeging gaat overigens niet via een update, maar wordt vanuit Niantic uitgerold. Daardoor kan je de update niet forceren, maar zal je gewoon moeten wachten totdat de ontwikkelaars hem ook bij jou toevoegen. Het afsluiten en opnieuw opstarten van de game lijkt dat proces overigens wel te versnellen.

Eerdere updates

De laatste tijd krijgt Pokémon Go erg veel updates. Eerder voegde Niantic bijvoorbeeld de gewilde Pokémon Ditto toe. Ook ruilen en baby Pokémon werd onlangs aan het populaire spel toegevoegd. En hoogstwaarschijnlijk krijgen we binnenkort een grote update, die de Pokémon van de tweede generatie toevoegt.

Bron: Android Planet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Robert -

  Helaas werkt de nieuwe functie alleen voor de Pokemons die bij een stop staan.
  Ik stond net bovenop een Horsea die niet in de Nearby te zien was. Waarschijnlijk omdat ik niet in de buurt van een stop was.

  Dat betekent dat je dus misschien langs een Snorlax loopt, die niet in je Nearby staat (!) , alleen maar omdat de Snorlax niet bij een stop zit.

  Nu kun je helemaal niet meer zien welke Pokemon er echt bij je in de buurt zijn; alleen de Pokemons bij de stops. Geen stops in de buurt betekent dus geen Pokemons in de Nearby.

  Heel jammer dat deze feature uitgebreid getest is, en dat dit nu het beste resultaat is.
  Erg teleurstellend (wederom).

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

11 Telegram features die je nog niet kende lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters