Pokémon Go is nu beschikbaar in Nederland en België

Pokémon Go is nu dan eindelijk ook in de Nederlandse en Belgische Play Store en App Store te vinden! Het is tijd om Nederland te veroveren.

Pokémon Go

Niantic Labs en Nintendo hebben met Pokémon Go een grote hit te pakken. De augmented reality wist de afgelopen week de wereld te veroveren. Althans, het internet, want de app was slechts in een beperkt aantal landen beschikbaar. Niantic Labs was van plan om de app ook zo snel mogelijk naar bijvoorbeeld Europa en dus Nederland uit te rollen, maar de servers waren zo vaak overbelast dat het uitrollen tijdelijk werd gestopt.

Nederland en België

Gelukkig leiden meerdere wegen naar Rome en konden iOS en Android gebruikers middels een simpel trucje alsnog met het spel aan de slag, ook als je in een land woonde waar het spel nog niet beschikbaar is. Als je wil weten hoe dat in zijn werk gaat kun je ons bijbehorende artikel lezen, maar als het goed is heb je het artikel niet meer nodig: Pokémon Go is namelijk vanaf nu ook officieel in Nederland beschikbaar!

Nederland

Geen gevaar

Als je de augmented reality app al geïnstalleerd had dan kun je gewoon de officiële release via de App Store of Play Store downloaden en verder spelen waar je gebleven was. Dat doe je door met hetzelfde account in te loggen, dus middels Google of de Pokémon Club. Er deden een tijdje geruchten de ronde dat Niantic Labs spelers die via andere wegen de app al hadden geïnstalleerd zou gaan straffen door hun vooruitgang uit te wissen. Tot nu toe lijkt het erop dat daar niks van waar is.

Tips

Wil je de ultieme Pokémon-trainer worden? De afgelopen dagen schreven we verschillende tips voor Pokémon Go. In ons tips & tricks overzicht vind je alle basis-tips die je echt moet kennen. Ook legden we je uit hoe je Pikachu kan kiezen als starter en waarom je toch alle zwakke Pokémon moet blijven vangen, hoe vervelend ze ook zijn.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters