Pokémon Go: nieuwe Pokémon en tijdelijke speciale Pikachu nu te vangen

Het is eindelijk zo ver: Niantic Labs heeft nieuwe Pokémon toegevoegd aan Pokémon Go, het zeer populaire mobiele spelletje.

Pokémon Go

Pokémon GoPokémon Go is ondanks de teruglopende spelersaantallen nog altijd een groot succes. De ijzersterke combinatie tussen verslavende gameplay en natuurlijk een nostalgische franchise heeft in zijn korte bestaan talloze records verbroken. Toch is het niet allemaal rozengeur en maneschijn. De game kampte na de lancering met een aantal hardnekkige bugs, en de gameplay is voor veel spelers niet diepgaand genoeg om ze terug te laten komen. Ontwikkelaar Niantic Labs beloofde functies als ruilen en gevechten met andere spelers toe te voegen, maar tot nu toe bleef het bij kleine aanpassingen.

Nieuwe Pokémon

Vanaf vandaag is er in ieder geval weer meer te doen voor de trouwe spelers. Ontwikkelaar heeft namelijk aangekondigd dat er vanaf dit moment een flink aantal nieuwe Pokémon te vangen zijn. Het gaat zoals verwacht om de tweede generatie Pokémon. Dan hebben we het over de exemplaren uit originele games, Pokémon Gold en Pokémon Silver. Het is op het moment van schrijven onduidelijk hoeveel Pokémon er precies zijn toegevoegd. Uit de onderstaande officiële video blijkt dat het om een kleine selectie gaat, waaronder Pichu en Togepi. Dat zijn dus de baby-Pokémon waar geruchten al op wezen. De nieuwe exemplaren kunnen enkel verkregen worden door eieren van Pokéstops uit te laten komen. Later zullen naar verwachting meer Pokémon en functies worden toegevoegd.

Speciale Pikachu

Daarnaast is er tot 29 december een speciale Pikachu te vangen. Het unieke exemplaar draagt een feestelijk hoedje voor de feestdagen, en is na 29 december niet meer te vinden. Al met al is het dus een relatief kleine update. Het is gelukkig duidelijk dat Niantic Labs nog veel meer in de pijplijn heeft zitten, dus houdt de website in de gaten!

Bron: Niantic Labs

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters