Pokémon Go paasevenement Eggstravaganza levert 4x zoveel experience punten op

Na het Pokémon Go Water Festival op wereldwaterdag is het nu tijd voor een paasevenement: de Pokémon Go Eggstravaganza.  Zoals verwacht draait het Pokémon Go paasevenement uiteraard om eieren, Pokémon eieren. Het event is vanaf vandaag live en biedt de spelers zoals gebruikelijk allerlei extra voordelen. Tot en met 20 april kunnen spelers profiteren van de extra paas goodies.

Pokémon Go paasevenement EggstravaganzaPokémon Go paasevenement draait vooral om experience punten

Waar het bij  andere Pokémon Go evenementen vooral gaat om het vinden van nieuwe monsters, draait het paasevenement vooral op experience punten. Wie al een hele tijd vastzit op een bepaald level, kan het evenement gebruiken om eindelijk hogerop te komen. Voor elk 2 km ei dat uitgebroed wordt ontvangt de speler dubbele experience punten en “lucky eggs” voor de helft van de prijs. Met de dubbele experience punten gecombineerd met de lucky eggs zouden spelers vier keer zoveel experience punten kunnen vergaren als normaal. Pasen is dus de tijd om naar buiten te gaan en de Pokémon wereld te betreden.

2km eieren geven extra snoep en meer verschillende Pokémon

Hoewel tijdens het evenement vooral veel experience punten verzameld kunnen worden, biedt Pokémon Go de paas spelers nog meer. Elk uitgebroed 2 km ei geeft behalve dubbele experience punten ook meer snoep dan gebruikelijk. Ook zullen spelers een extra gevarieerd aanbod aan Pokémon in de eieren vinden.

Speciale Pokémon Go evenementen houden het spel in leven

Hoewel Pokémon Go niet meer zo groot is als toen het pas begon, geven de speciale evenementen het spel om de zoveel tijd weer een boost. Niantic heeft hiermee een goede formule gevonden om het spel draaiende te houden. Veel oud spelers geven het spel weer een kans tijdens de speciale Pokémon Go dagen.

Bron: Niantic

WhatsApp

Storing WhatsApp zorgt ervoor dat je geen berichten kunt versturen en ontvangen lees verder

Apple iPhone X inbranden

iOS 11.1.2 maakt de iPhone X winterproof lees verder

Face ID

Face ID omzeilen is mogelijk, maar dat zegt niets lees verder

iphone x notch

Hoe je de notch van de iPhone X kunt verbergen lees verder

ios 11

De rekenmachine in iOS 11 faalt – gebruik ‘m dus niet lees verder

iOS 11.1

Zorgt de iOS 11.1 bug ervoor dat je de ‘i’ niet kunt typen? Zo los je het op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters