Pokémon Go is jarig: vang nu tijdelijk de Pikachu van Ash!

Pokémon Go is jarig! En dat moet natuurlijk groots gevierd worden. Deze maand kun je tijdelijk een speciale Pikachu vangen, die fans van de langlopende anime serie zeer bekend voor zal komen.

Pokémon Go bestaat een jaar!

Het is alweer een jaar geleden dat Pokémon Go de wereld veroverde. We wisten dat Pokémon nog altijd populair was, maar de impact van het mobiele spelletje heeft niemand voorzien. Augmented reality werd in een klap mainstream. Miljoenen spelers liepen de straten op om hun favoriete Pokémon te vangen.

Pokémon Go

Je kunt dus wel stellen dat Pokémon Go een groot succes was. Nog steeds overigens. Het verslavende spelletje heeft al meer dan een miljard opgebracht. De gigantische hype mag dan voorbij zijn, maar dat neemt niet weg dat er nog steeds miljoenen actieve spelers zijn.

Sterker nog, het aantal actieve spelers neemt alleen maar toe. Nu pas is Niantic Labs, de ontwikkelaar van Pokémon Go, begonnen met het uitrollen van langverwachte en beloofde functies. Allemaal leuk en aardig, maar de verjaardag van het mobiele spelletje moet natuurlijk gevierd worden.

Vang tijdelijk een speciale Pikachu

En hoe kun je dat nou beter vieren dan met de meest iconische Pokémon: Pikachu? Van 6 juli tot 24 juli zal elke Pikachu in Pokémon Go de pet van Ash Ketchum dragen. De kans dat die naam je bekend voorkomt, is groot. Dat is namelijk de hoofdrolspeler in de razend populaire anime serie die al twintig jaar loopt, en tevens het baasje van een Pikachu.

Pokémon Go pikachu Ash

Ook is er een Anniversary Box beschikbaar in de in-game shop. Daarin zitten Incubators, Max Revives, Ultra Balls en Raid Passes. Allemaal items die je met een flinke korting kan verkrijgen. Allemaal niet heel indrukwekkend, maar het is een leuk extraatje. Fans hoopten op dubbele XP of meer zeldzame Pokémon, maar helaas zul je geld moeten besteden voor de extraatjes.

Enkel de speciale Pikachu is gratis. Althans, als je er een weet te vangen. Een kleine teleurstelling misschien, maar gelukkig zit er nog veel meer in de pijplijn. Binnenkort kun je Pokémon ruilen met andere spelers, en het in een gevecht opnemen tegen je vrienden.

Ook zal Niantic Labs real-life Pokémon Go evenementen organiseren in Chicago, Japan en Europa. Dat gaat allemaal later deze zomer gebeuren. Oftewel: Pokémon Go is nog springlevend!

Bron: Niantic Labs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

11 Telegram features die je nog niet kende lees verder

YouTube Go

Google rolt YouTube Go verder uit: offline video’s kijken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters