Er is een nieuwe fysieke Pokémon Go accessoire, maar we hebben slecht nieuws

Ben jij nog steeds actief Pokémon aan het vangen in Pokémon Go? Dan hebben we goed nieuws voor je, want er is namelijk een nieuwe accessoire uitgebracht. Helaas is er ook slecht nieuws…

Pokémon Go verovert de wereld

Pokémon Go wist vorige zomer de wereld te veroveren. De nostalgie van Pokémon gecombineerd met een sterk staaltje augmented reality: wat wil je nog meer? Een succesrecept, dat was meteen duidelijk. Miljoenen spelers gingen wereldwijd de straten op, met alle gevolgen van dien.

Pokémon Go Raid

Waar andere spelletjeshypes vooral binnenshuis plaatsvinden, moest men nu opeens buiten de deur met de gevolgen dealen. Parken werden overspoeld met aan hun schermpje gekluisterde trainers, wandelaars wisten niet wat ze zagen aan het strand.

De mobiele game heeft al meer dan een miljard opgebracht met in-app aankopen. Je zou echter bijna vergeten dat er ook een bijbehorende fysieke gadget is. Dan hebben we het natuurlijk over de Pokémon Go Plus. Het gaat om een soort armbandje dat je waarschuwt wanneer er een Pokémon in de buurt is. Handig toch?

Nieuwe accessoires voor de Pokémon Go Plus

Absoluut, maar lang niet iedereen draagt armbanden. Misschien wil je wel een Pokémon Go Plus ring. Dan hebben we goed en slecht nieuws voor je. Eerst maar het goede nieuws: er is nu een officiele Pokémon Go ring. Je kunt het ringetje aan de Pokémon Go Plus bevestigen. Vervolgens kun je de accessoire als een ring dragen. Het ringetje kost omgerekend drie euro.

Pokémon Go Plus

Dan krijg je dus niet de Pokémon Go Plus zelf. Nu het slechte nieuws: voorlopig is de nieuwe accessoire enkel in Japan te koop. Hetzelfde geldt voor een drietal nieuwe skins voor de accssoire, die door The Pokémon Company zijn onthuld. Met de nieuwe skins lijkt de Plus op een Great Ball, Ultra Ball of een Master Ball.

Pokémon Go Plus

Ach, de kans is vrij groot dat de nieuwe producten ook Nederland gaan bereiken. Het mobiele spelletje is nog steeds ontzettend populair, dus elke kans om er een slaatje uit te slaan wordt aangegrepen.

Bron: The Pokémon Company

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters