Pokémon Go Plus vertraagd tot september

De Pokémon Go Plus verbind met je smartphone via bluetooth. Je hoeft je smartphone niet meer open te hebben want als er Pokémon in de buurt zijn dan gaat de Go Plus trillen en licht er een LED lampje op. Dit maakt je Pokémon Go leven een stuk makkelijker en het bespaart je smartphone batterij.

Pokémon Go Plus

Pokémon Go PlusNiantic Labs beloofde bij Pokémon Go dat er een wearable werd geleverd. De Pokémon Go Plus zou origineel eind juli geleverd worden maar Nintendo America liet weten via een tweet dat de Go Plus vertraagd zal worden tot september. De Pokémon Go Plus is de wearable van Niantic Labs. De Go Plus ziet eruit als een pin van Google Maps maar dan in het design en met de kleuren van een Pokéball. Aan de Go Plus zit een bandje waardoor je hem om je arm kan dragen zoals een armband. Er zit ook een clipje bij waardoor je hem aan je shirt of tas kan bevestigen. Het is inmiddels een begrip geworden. Pap en mam we gaan even op Pokémon jagen, iets wat je ouders dagelijks horen. Het spel kreeg op de eerste dag 20 miljoen gebruikers en is populairder dan ooit.

Werking

De Pokémon Go Plus verbind met je smartphone via bluetooth. Je hoeft je smartphone niet meer open te hebben want als er Pokémon in de buurt zijn dan gaat de Go Plus trillen en licht er een LED lampje op. Ook Pokéstops worden niet vergeten, hierbij trilt de Go Plus ook. In het midden van de Pokéball op de Go Plus armband zit een knopje. Als je dat knopje indrukt kan je zonder op je smartphone te kijken een Pokéball gooien of bij een Pokéstop ballen en andere items halen.

De Pokémon Go Plus zal dus pas in september geleverd worden en je kan hem bestellen voor 39,99 euro.

Bron: Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Hilde -

    Ik vind het wel erg balen dat ie er nog niet is. Via het Pokegids eboek las ik dat je er leuke dingen mee kon doen. Ik had hem gedownload via pokegids.nl en er stonden handige tips in in samenwerking met de plus.

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Apple AR Bril

Krijgt Apple’s AR bril de discutabele iPhone X inham? lees verder

HTC Vive Focus

Details rondom standalone virtual reality headset HTC duiken op lees verder

headphones

‘Google komt met Apple Airpods concurrent met Google Assistant’ lees verder

gerecyclede materialen Apple iPhone X

Plottwist: gelekte versie iOS 11 wijst op terugkeer van de iPod lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters