Gratis tickets beperkt verkrijgbaar: Pokémon Go Safari Zone-evenement komt naar Nederland

We hebben goed nieuws voor de fervente spelers van Pokémon Go. Het Nederlandse Safari Zone-evenement gaat namelijk alsnog door. Wees er echter snel bij, want de gratis tickets zijn beperkt verkrijgbaar.

Pokémon Go Safari Zone-evenement in Amstelveen

Pokémon Go is nog altijd populair. Ondertussen is het meer dan een jaar geleden dat het mobiele spelletje werd gelanceerd. Toch wordt de augmented reality game nog steeds geteisterd door technische probleempjes. Dat werd pijnlijk duidelijk tijdens het Pokémon Go festival in Chicago. Mobiele netwerken konden de druk niet aan, waardoor spelers teleurgesteld afdropen.

Niantic, de ontwikkelaar van het spelletje, besloot vervolgens ook geplande evenementen in Europa uit te stellen. Daartoe behoorde helaas ook het Safari-evenement in Amstelveen. Daar kunnen spelers zeldzame Pokémon tegenkomen, die normaal niet in Nederland te vangen zijn. Een unieke kans dus.

Pokémon Go

Nu is het gelukkig bekend gemaakt wanneer het evenement dan wel plaats gaat vinden: 14 oktober. Fanatieke spelers waren even bang dat het feest definitief niet door zou gaan, maar dat blijkt dus niet het geval te zijn. Het Safari-evenement gaat op 14 oktober alsnog van start in Amstelveen.

Helaas is er ook slecht nieuws. Een van de grootste activiteiten die Niantic Labs aanvankelijk aankondigde, zal niet beschikbaar zijn. Dan hebben we het over de exclusieve Raid Bosses die dergelijke evenementen juist zo interessant maken. Vaak gaat het om legendarische Pokémon die je normaal zelden of nooit tegenkomt.

Wees er snel bij voor gratis tickets!

Ach, er zijn genoeg extraatjes om 14 oktober alsnog de moeite waard te maken. Denk bijvoorbeeld aan een speciale medaille die alle aanwezige spelers krijgen. Ook stelt Niantic speciale 2km-eieren beschikbaar, waarin een zeldzaam beestje zal zitten. Daarnaast zal de kans op het tegenkomen van een shiny Pikachu of Magikarp ook aanzienlijk verhoogd worden. Om het af te sluiten zwerven er ook de zogenaamde Unowns rond.

Pokémon Go Raid

Het evenement is toegankelijk voor iedereen, maar voor het vergaren van de speciale medailles en andere exclusieve extraatjes heb je een gratis ticket nodig. Ook zonder ticket kun je gewoon de zeldzame Pokémon vangen. Houd dus de Facebookpagina van het betreffende winkelcentrum in de gaten, want naar verwachting worden er slechts 3500 tickets weggegeven.

Greep je ernaast en wil je toch perse die medaille binnenslepen? Dan kun je ook onze buren bezoeken. In Duitsland, Spanje en Frankrijk vindt het Safari Zone-evenement namelijk op 16 september plaats. De echte fanatiekelingen kunnen op 7 oktober ook naar Tsjechië en Denemarken vertrekken. Succes! Lees ook waarom Google afstand besloot te nemen van de ontwikkelaar van Pokémon Go.

Bron: Niantic 

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters