Pok√©mon Go Safari event in Nederland wordt uitgesteld, maar er is een goede reden ūüėě

Slecht nieuws: Het Pokémon Go Safari evenement in Amstelveen wordt uitgesteld. Daar is echter een goede reden voor!

Problematisch Pokémon Go evenement

Pokémon Go is nog altijd ontzettend populair, met alle gevolgen van dien. Nadat beloofde updates (te) lang uitbleven, pakte ontwikkelaar Niantic de draad dit jaar weer goed op.

Gyms werden omgegooid, gevechten werden aangepast en je kunt sinds kort ook legendarische exemplaren vangen. Reden voor een feestje! Dat vond Niantic ook.

Pokémon Go

In Chicago werd onlangs er een groot evenement gehouden. Daar verschenen de legendarische Pokémon voor het eerst, dus er kwam een grote groep spelers op af.

Hoe meer zielen hoe meer vreugd, zou je denken. Niet dus. Amerikaanse providers konden de druk blijkbaar niet aan, waardoor het overgrote deel van de aanwezigen niet eens Pokémon Go kon spelen.

Oftewel: het hele evenement was verpest. De CEO van Niantic kon tijdens zijn toespraak op boegeroep rekenen. Aanwezige trainers kregen hun geld terug, evenals een flink aantal (in-game) goodies.

Toch blijft men boos. Sterker nog, sommige bezoekers gaan zelfs een rechtszaak aanspannen. Het is dus duidelijk dat Niantic zijn aankomende evenementen beter zal moeten voorbereiden.

Pokémon Go Safari evenement in Amsterdam wordt uitgesteld

Dat heeft tijd nodig. Daarom heeft de ontwikkelaar besloten om twee Safari evenementen in Europa uit te stellen. Ja, ook het evenement dat plaats zou gaan vinden op 12 augustus, in Amsterdam.

Overige evenementen in Europa gaan wel gewoon door. Die vinden ook pas halverwege september plaats, in Spanje, Duitsland in Frankrijk. Het Nederlandse evenement zal ergens in de herfst alsnog plaats gaan vinden.

Pokémon Go Legendary Pokémon

Veel Nederlandse spelers kijken ernaar uit. Tijdens het Safari evenement kun je namelijk Pokémon tegenkomen die normaal zelden of nooit in Nederland te vangen zijn. Het is dus een zeldzame kans om eindelijk je Pokédex compleet te maken.

Het is niet de eerste keer dat Niantic Labs met technische problemen kampt. Vlak na de lancering van Pokémon Go was het ook vrijwel onmogelijk om te spelen.

Toen was de verbazingwekkende populariteit echter nog een verrassing. Nu zou de ontwikkelaar beter moeten weten, een jaar later. Hopelijk wordt alles op tijd opgelost!

Bron: Niantic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pokémon Go Halloween

Deze vijf nieuwe Pokémon zijn nu in Pokémon Go te vangen! lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters