Shiny Pikachu: zo wordt de eerste verjaardag van Pokémon Go gevierd

Binnenkort komt er een Shiny Pikachu naar Pokémon Go. Daarmee viert Niantic Labs de eerste verjaardag van het populaire mobiele spelletje.

Pokémon Go is bijna jarig!

Vorig jaar wist Pokémon Go in een klap de wereld te veroveren. Waar augmented reality daarvoor vooral bij kleine experimenten bleef, werd de veelbelovende technologie opeens mainstream. Apple ziet het niet voor niks als de volgende grote techrevolutie.

Pokémon Go

De game is nog steeds ontzettend populair. De hype is afgenomen, maar Niantic Labs sleutelt nog steeds aan Pokémon Go. Langverwachte nieuwe functies worden eindelijk langzamerhand uitgerold.

Zo zijn de gyms totaal vernieuwd. Ook beginnende spelers krijgen een kans om hun team te helpen. Ook zijn er nu Raids, sterke (legendarische) Pokémon waar je met tot wel twintig spelers tegen kunt vechten.

Cadeautje: Shiny Pikachu

Daar blijft het echter niet bij. Volgens Slashgear gaat Niantic Labs de eerste verjaardag van Pokémon vieren met de meest iconische Pokémon: Pikachu.

Pokémon Go Shiny Pikachu

De fervente spelers zullen opmerken dat Pikachu allang te vangen is in de mobiele game. Het gaat daarom ook niet om zomaar een Pikachu, maar een Shiny Pikachu.

Shiny Pokémon zijn zeer zeldzame varianten die we kennen uit de handheld games van GameFreak. Eens in de zoveel tijd duikt er een speciale variant van een Pokémon op, met een speciaal kleurtje.

Pokemon GO 2e generatie

Die kans is in de games voor de GameBoy en DS echter ontzettend klein. Veel spelers kunnen honderden uren in de spelletjes steken, zonder ook maar een keer een Shiny Pokémon tegen te komen.

Ontzettend zeldzaam

Het is onbekend hoe zeldzaam de Shiny Pikachu in Pokémon Go. De kans is groot dat spelers vanwege de eerste verjaardag van het spelletje iets makkelijker de zeldzame Pokémon kunnen vangen.

Het speciale beestje zit overigens al een tijdje in de code van de game verstopt. De vraag was echter: wanneer gaat Niantic Labs de Pokémon doen verschijnen? Pokémon Go kwam uit op 5 juli, dus we hebben zeer binnenkort waarschijnlijk het antwoord op die vraag!

Ben jij ook weer begonnen met spelen? Check dan hier hoe de nieuwe Gyms werken, of neem onze lijst met dertig essentiële tips nog een keer door.

Bron: SlashGear

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters