Het Pokémon Go Solstice Event is begonnen!

Het is nu tijdelijk een stuk makkelijker om Fire en Ice Pokémon te vangen in Pokémon Go. Ook deelt de ontwikkelaar van het augmented reality spelletje flinke bonussen uit. Lees alles wat je moet weten over het Solstice Event.

Pokémon is helemaal terug

Pokémon wist deze week de show te stelen tijdens de E3, ’s werelds grootste gamebeurs. Nintendo deed namelijk waar fans al sinds de jaren negentig op hopen: de Japanse gamefabrikant kondigde aan dat er een Pokémongame naar de Nintendo Switch komt.

Pokémon Go Solstice Event

Nee, geen slappe spinoff, maar echt een opvolger van de rpg’s die je gewend bent van de handhelds. Eindelijk kun je op je grote scherm Pokémon gaan vangen. Althans, over minstens een jaar, zo bevestigde Nintendo.

Ondertussen kunnen we nog even door met Pokémon Go. Het augmented reality spelletje is nog steeds een van de grootste mobiele games van dit moment. Niantic Labs werkt er hard aan om alle spelers die gestopt zijn weer terug te lokken.

Het spelletje blijft verslavend, maar beloofde functies zoals de mogelijkheid om te ruilen blijven uit. Voorlopig houdt de ontwikkelaar ons nog even zoet met een nieuw event. Vanaf nu zijn er namelijk meer Fire en Ice Pokémon te vinden op straat. Het is dus weer tijd om naar buiten te gaan?

Pokémon Go Solstice Event

Het Pokémon Go Solstice Event loopt van 13 juni tot 20 juni. Onder andere Charmander, Cyndaquil, Growlithe, Houndour, Ponyta, Swinub en Vulpix zullen vaker opduiken. Ook hun evoluties zul je vaker op je kaart aantreffen.

Pokemon GO 2e generatie

Heb die Pokémon allemaal al? Ook dan hebben we goed nieuws voor je: je krijgt een dikke XP-bonus wanneer je Pokémon vangt en eieren uitkomen. Maar liefst drie keer zoveel als normaal. De eieren leveren zelfs vijf keer zoveel XP op.

Daarmee houdt het feest niet op. Lucky Eggs worden ook nog eens twee keer zo goedkoop. Allemaal leuk en aardig, maar de grote meute zal vooral wachten tot Niantic Labs de functies introduceert die vorig jaar al beloofd werden.

Niantic Labs bevestigde dat de grote update met nieuwe spelmodi kort na het Solstice Event zal worden uitgerold. Nog even geduld hebben dus. Ook Legendary Pokémon zullen dan waarschijnlijk hun opwachting maken.

Bron: Niantic Labs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Wkaeout

Wakeout motiveert je elke ochtend voor een workout in bed lees verder

Google Maps klaar voor Android O

Update maakt Google Maps klaar voor Android O lees verder

Moltres Legendary Pokémon

Zo vang je de legendarische Moltres in Pokémon Go lees verder

Pokémon Go ei

Pokémon Go: Niantic past aan welke Pokémon je uit eieren krijgt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters