‘Pokémon Go code wijst op zeer grote update’

Speurders zijn in de code van Pokémon Go gedoken en hebben daar hints naar een grote update gevonden. Deze functies kun je binnenkort verwachten.

Pokémon Go

Geruchten wijzen er al een tijdje op dat Niantic Labs komende maand eindelijk langverwachte functies gaat implementeren in Pokémon Go. Sinds de lancering van het augmented reality spelletje smeken spelers om de mogelijkheid om te ruilen en tegen elkaar te vechten, elementen die normaliter zeer belangrijk zijn voor de games. Helaas bleven dergelijke grote updates uit, soms tot de ergernis van spelers. De gameplay van Pokémon Go is niet echt onderhoudend, waardoor veel spelers zijn afgehaakt.

Code

Niantic Labs hoeft zich echter geen zorgen te maken, want het spel is nog steeds zeer populair. Wie weet kan de ontwikkelaar binnenkort zijn fans weer terugwinnen, want er komt dus naar verluidt een grote update aan. De geruchten lijken bevestigd te worden door de code van het spelletje. De slimme speurders van PokeVS zijn in de code van Pokémon Go gedoken, en ontdekten daar een aantal opvallende veranderingen.

Honderd nieuwe Pokémon

Zo wijst de code op de toevoeging van honderd nieuwe normale Pokémon en een aantal legendarische exemplaren. Het gerucht deed al langer de ronde dat Niantic Labs nieuwe Pokémon toe zou gaan voegen, maar nu wordt dat nogmaals bevestigd door de code. Onder andere Mew en Mewtwo worden genoemd, legendarische Pokémon die fans van het eerste uur natuurlijk kennen.

Ruilen en baby’s

Pokémon Go updateDaarnaast blijkt uit de code dat fans binnenkort eindelijk met elkaar kunnen gaan ruilen. Zo wordt het een stuk makkelijker om alle soorten te verzamelen. Bovendien voegt het een nieuwe dimensie aan het spelletje toe. We schreven onlangs al over de mogelijkheid om baby-Pokémon op te voeden, een nieuwe functie die ook nu weer in de code opduikt. Zodra bepaalde soorten uit een eitje komen kun je voor ze zorgen, als een soort Tamagotchi. Het is natuurlijk een slimme manier om een nieuw verslavend aspect in de game te implementeren.

December

Speculatie en geruchten wijzen erop dat deze flinke update in december uitgerold zal gaan worden. Niantic Labs heeft nog niet officieel op de bevindingen gereageerd. Voorlopig blijft het dus een kwestie van afwachten.
Bron: VentureBeat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Facebook WhatsApp

WhatsApp krijgt optie voor ‘stille’ groepsgesprekken lees verder

WhatsApp

Eindelijk: WhatsApp werkt aan nieuwe versie speciaal voor de iPad lees verder

Verrassing: contacten kunnen alsnog jouw verwijderde WhatsApp-berichten lezen lees verder

productief

Vijf manieren om lekker productief op je smartphone te zijn lees verder

vrouw met smartphone

Guide: zo verwijder je verzonden berichten op Whatsapp lees verder

Youtube op achtergrond

Youtube op achtergrond luisteren op iOS en Android: zo werkt het lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters