Update Pokémon Go voegt flink aantal nieuwe Pokémon toe

Fans van Pokémon Go hebben veel te lang op grote updates moeten wachten. Bepaalde modi en features die vlak na de lancering werden beloofd, laten nog steeds op zich wachten. Ondertussen stevenen we op de tweede verjaardag van de mobiele app af. De tijd gaat snel!

Nieuwe Pokémon naar Pokémon Go

Ontwikkelaar Niantic heeft nu gelukkig alsnog een mooi cadeau voor trouwe spelers. Een nieuwe update voegt een flink aantal nieuwe Pokémon toe aan Pokémon Go. De uitbreiding put uit de Pokémon Ruby en Pokémon Sapphire games. Oftewel, exemplaren uit de derde generatie. We moeten nog steeds geduldig op Mew wachten, maar 23 nieuwe soorten houden je tot dan zoet.

De 23 nieuwe Pokémon komen allemaal uit de Hoenn-regio. Je hebt ze allemaal nodig om je in-game Pokédex compleet te maken. Fanatieke spelers zijn meteen begonnen met jagen. Vooral Aggron en Flygon zijn favorieten. Met de evoluties van onder andere Trapinch, Aron, Whismur en Numel lijkt de ontwikkelaar dit keer voor een woestijn-thema te hebben gekozen.

Pokémon Go

Volgens oplettende fans zijn er nog 27 soorten die nog niet zijn vrijgegeven, naast legendarische exemplaren. Wellicht kunnen we in de nabije toekomst dus nog meer updates verwachten, of zelfs speciale evenementen. Al met al is het een mooie reden om de augmented reality-app weer eens aan te slingeren.

We komen nu in de generatie Pokémon waar alles er wat exotischer begint uit te zien. Volgens velen is dat het punt waarop de franchise zijn kracht verloor, maar het maakt het vangen van Pokémon in ieder geval een stuk diverser. De nieuwe Pokémon verschijnen automatisch in je game. Je hoeft dus niet een update binnen te hengelen in de App Store of Play Store.

Speel jij nog steeds Pokémon Go? Check dan Automon, een bijzonder project van Politie Nederland waarin je gestolen auto’s gaat opspeuren. Weer eens wat anders!

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters