Pokémon Go-update voorkomt spelen tijdens autorijden

Hoewel de hype rond Pokémon Go een beetje aan het overwaaien is, brengt ontwikkelaar Niantic Labs nog regelmatig updates uit. Sommigen daarvan brengen nieuwe, langgewilde functies met zich mee. Nu heeft Niantic een update uitgebracht die niet bij iedereen even populair zal zijn. Het maakt het spel echter wel een stuk veiliger.

Hoger dan 50 km/u? Geen Pokémon Go

Pokémon Go autorijdenWie de nieuwste versie van Pokémon Go downloadt, zal namelijk niet meer in de auto kunnen spelen. Als je met een snelheid van hoger dan 50 km/u gaat, zullen geen Pokémon meer spawnen. Ook zullen de ‘stappen’ die je zet niet tellen in het broeden van je eieren of het trainen van de band met je Buddy Pokémon.

Vroeger waarschuwde het spel al als het merkte dat je te snel ging. Daarbij kon je echter aangeven dat je niet aan het rijden was. Door de update zit ook het spelen van Pokémon Go in de bus of passagiersstoel er niet meer in.

Manier van gyms trainen veranderd

Onlangs veranderde Niantic Labs met een update nog de manier van gyms trainen. Vroeger was het sterker maken van een gym van het eigen team mogelijk met slechts één Pokémon. Na de update kan je ook je eigen gym in met zes monsters. Ook worden de combat points van de tegenstander gelijkgemaakt aan de cp van je sterkste Pokémon als de tegenstander te sterk blijkt. Dat moet de game toegankelijker maken voor beginners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HTC U11

HTC Edge Sense: dit gebeurt er wanneer je in de HTC U11 knijpt lees verder

Fuchsia

‘Dit is Google nieuwe mobiele besturingssysteem: Fuchsia OS’ lees verder

Bixby Samsung Galaxy S7

Je kunt vanaf vandaag tegen Samsung’s Bixby praten lees verder

spotify Premium

Spotify werkt waarschijnlijk aan een eigen wearable lees verder

Auto terugvinden met siri Apple slimme speaker

Siri kan vanaf nu WhatsApp-berichten voorlezen lees verder

Chrome adblocker

Ad-block feature binnenkort onderdeel van Google Chrome lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters