Pokémon Go-update voorkomt spelen tijdens autorijden

Hoewel de hype rond Pokémon Go een beetje aan het overwaaien is, brengt ontwikkelaar Niantic Labs nog regelmatig updates uit. Sommigen daarvan brengen nieuwe, langgewilde functies met zich mee. Nu heeft Niantic een update uitgebracht die niet bij iedereen even populair zal zijn. Het maakt het spel echter wel een stuk veiliger.

Hoger dan 50 km/u? Geen Pokémon Go

Pokémon Go autorijdenWie de nieuwste versie van Pokémon Go downloadt, zal namelijk niet meer in de auto kunnen spelen. Als je met een snelheid van hoger dan 50 km/u gaat, zullen geen Pokémon meer spawnen. Ook zullen de ‘stappen’ die je zet niet tellen in het broeden van je eieren of het trainen van de band met je Buddy Pokémon.

Vroeger waarschuwde het spel al als het merkte dat je te snel ging. Daarbij kon je echter aangeven dat je niet aan het rijden was. Door de update zit ook het spelen van Pokémon Go in de bus of passagiersstoel er niet meer in.

Manier van gyms trainen veranderd

Onlangs veranderde Niantic Labs met een update nog de manier van gyms trainen. Vroeger was het sterker maken van een gym van het eigen team mogelijk met slechts één Pokémon. Na de update kan je ook je eigen gym in met zes monsters. Ook worden de combat points van de tegenstander gelijkgemaakt aan de cp van je sterkste Pokémon als de tegenstander te sterk blijkt. Dat moet de game toegankelijker maken voor beginners.

WhatsApp

Storing WhatsApp zorgt ervoor dat je geen berichten kunt versturen en ontvangen lees verder

Apple iPhone X inbranden

iOS 11.1.2 maakt de iPhone X winterproof lees verder

Face ID

Face ID omzeilen is mogelijk, maar dat zegt niets lees verder

iphone x notch

Hoe je de notch van de iPhone X kunt verbergen lees verder

ios 11

De rekenmachine in iOS 11 faalt – gebruik ‘m dus niet lees verder

iOS 11.1

Zorgt de iOS 11.1 bug ervoor dat je de ‘i’ niet kunt typen? Zo los je het op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters