Pokémon Go update brengt nieuwe functies met zich mee

Pokémon Go ontwikkelaar Niantic Labs is begonnen met het uitrollen van een aantal nieuwe functies naar het augmented reality spelletje.

Pokémon Go

Pokémon Go nieuwe functiesPokémon Go is al lang niet meer zo populair als in de eerste maand na de lancering van het augmented reality spelletje. Toch staat de game nog bovenaan als het om opbrengsten gaat, zo blijkt uit onderzoek. Ontwikkelaar Niantic Labs is druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe functies voor het spel, waaronder het vechten tegen andere trainers en de mogelijkheid om Pokémon met anderen te ruilen. Vandaag kondigde de ontwikkelaar aan dat er een nieuwe update voor Pokémon Go wordt uitgerold, die verschillende nieuwigheden met zich mee brengt.

Nieuwe functies

Fanatieke spelers zullen vooral blij worden van het feit dat je nu kunt zien waar je Pokémon hebt gevangen. Zo kun je dus pronken met de zeldzame Pokémon die je op bijzondere locaties hebt gevangen, zoals een ver land of boven op een berg. Je kunt de locatie vinden in het informatiescherm van de gevangen Pokémon in kwestie. De andere toegevoegde functie werkt alleen als je de officiële Pokémon Go Plus accessoire gebruikt. Het is nu mogelijk om Pokémon die je door Incense tegenkomt te vangen met de kleurrijke wearable. De Pokémon Go Plus armband kost €39,99 en is ook in Nederland te koop.

Opgeloste bugs

Dat zijn helaas alle nieuwe functies die Niantic Labs op dit moment naar Pokémon Go uitrolt. Op de langverwachte functies zoals de mogelijkheid om je Pokémon te ruilen zul je dus helaas nog wat langer moeten wachten. De nieuwe update lost echter gelukkig ook nog een aantal hardnekkige bugs en problemen op. Zo kwamen sommige spelers steeds vast te zitten op het laadscherm, zelfs als ze de applicatie opnieuw hadden opgestart. Die bug is nu als het goed is uit het spelletje gehaald.

Grote update

Ook hadden veel trainers er last van dat de camera te traag bewoog tijdens een gevecht, wat niet alleen het speelplezier verhindert maar ook voor hoofdpijn kan zorgen. Je kunt natuurlijk je camera uitzetten, maar het is goed om te horen dat Niantic Labs de problemen heeft opgelost. De ontwikkelaar noemde tijdens de aankondiging van de nieuwe update dat er verder zeer binnenkort grote nieuwe functies zullen worden geïntroduceerd, dus houdt de app in de gaten!

Bron: Niantic Labs

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters