Pokémon Go-update introduceert nieuwe manier van spelen

Pokémon GoPokémon Go ontwikkelaar Niantic Labs heeft een nieuwe Pokémon Go update onthuld waarmee het makkelijker wordt om zeldzame Pokémon te vangen.

Pokémon Go update

Pokémon Go is al lang niet meer zo populair als aan het begin, maar het augmented reality spelletje staat nog steeds bovenaan als het om opbrengsten gaat. Ontwikkelaar Niantic Labs is druk bezig met grote updates om het spelletje verslavend te houden, zoals je vorige maand in dit artikel kon lezen. De eerste van de beloofde functies wordt binnenkort uitgerold naar de game. Het gaat om een nieuw mechanisme dat de kans vergroot om zeldzame Pokémon te vangen als je als speler aan bepaalde eisen voldoet.

Medailles

Je krijgt een medaille als je een bepaald type Pokémon vangt, zoals Kindler, Psychic en Gardener. Die medailles zorgen ervoor dat je een bonus krijgt, waarmee het makkelijker wordt om zeldzamere Pokémon van dat type tegen te komen en vervolgens te vangen. Je kunt je medaille voor elk type Pokémon levellen, en daarmee je bonus dus vergroten. Oftewel: als je een hogere rank bereikt met je Kindles medaille, dan wordt de kans om bepaalde zeldzamere vuur Pokémon tegen te komen groter. Het geldt ook voor Pokémon die tot verschillende types behoren.

Fervente verzamelaars

Het lijkt een simpele toevoeging, maar voor fervente verzamelaars kan het een zegen zijn. Zij kunnen nu namelijk een bepaald type Pokémon vangen om hun medaille omhoog te krijgen, zodat ze eindelijk zeldzamere Pokémon kunnen vangen. Voor deze nieuwe update moest je als trainer maar het geluk hebben dat je er een te pakken kreeg. Nu kun je dat dus beïnvloeden. De nieuwe update wordt de komende week uitgerold.

Nieuwe landen

Naast een voorproefje op de medailles heeft Niantic Labs ook aangekondigd dat Pokémon Go vanaf nu in 31 nieuwe landen beschikbaar is. Het gaat om Kenya, Madagascar, Malawi, Mauritius, Mozambique, Rwanda, Seychelles, Tanzania, Uganda, Zambia, Chad, Gabon, Sao Tome and Principe, Egypt, Morocco, Botswana, Namibia, South Africa, Swaziland, Benin, Burkina Faso, Cape Verde, Cote d’Ivoire, Gambia, Ghana, Guinea-Bissau, Liberia, Mauritania, Niger, Sierra Leone, en Togo.

Bron: Niantic Labs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp

Stickers, gericht zoeken en meer: WhatsApp voegt nieuwe functies toe lees verder

Tegenwoordig browse je met Samsung op alle Android smartphones lees verder

youtube app

Altijd op de hoogte: YouTube voegt sectie breaking news toe lees verder

Whatsapp desktop

WhatsApp Status updates ook naar de desktop lees verder

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters