Pokémon Go-update introduceert nieuwe manier van spelen

Pokémon GoPokémon Go ontwikkelaar Niantic Labs heeft een nieuwe Pokémon Go update onthuld waarmee het makkelijker wordt om zeldzame Pokémon te vangen.

Pokémon Go update

Pokémon Go is al lang niet meer zo populair als aan het begin, maar het augmented reality spelletje staat nog steeds bovenaan als het om opbrengsten gaat. Ontwikkelaar Niantic Labs is druk bezig met grote updates om het spelletje verslavend te houden, zoals je vorige maand in dit artikel kon lezen. De eerste van de beloofde functies wordt binnenkort uitgerold naar de game. Het gaat om een nieuw mechanisme dat de kans vergroot om zeldzame Pokémon te vangen als je als speler aan bepaalde eisen voldoet.

Medailles

Je krijgt een medaille als je een bepaald type Pokémon vangt, zoals Kindler, Psychic en Gardener. Die medailles zorgen ervoor dat je een bonus krijgt, waarmee het makkelijker wordt om zeldzamere Pokémon van dat type tegen te komen en vervolgens te vangen. Je kunt je medaille voor elk type Pokémon levellen, en daarmee je bonus dus vergroten. Oftewel: als je een hogere rank bereikt met je Kindles medaille, dan wordt de kans om bepaalde zeldzamere vuur Pokémon tegen te komen groter. Het geldt ook voor Pokémon die tot verschillende types behoren.

Fervente verzamelaars

Het lijkt een simpele toevoeging, maar voor fervente verzamelaars kan het een zegen zijn. Zij kunnen nu namelijk een bepaald type Pokémon vangen om hun medaille omhoog te krijgen, zodat ze eindelijk zeldzamere Pokémon kunnen vangen. Voor deze nieuwe update moest je als trainer maar het geluk hebben dat je er een te pakken kreeg. Nu kun je dat dus beïnvloeden. De nieuwe update wordt de komende week uitgerold.

Nieuwe landen

Naast een voorproefje op de medailles heeft Niantic Labs ook aangekondigd dat Pokémon Go vanaf nu in 31 nieuwe landen beschikbaar is. Het gaat om Kenya, Madagascar, Malawi, Mauritius, Mozambique, Rwanda, Seychelles, Tanzania, Uganda, Zambia, Chad, Gabon, Sao Tome and Principe, Egypt, Morocco, Botswana, Namibia, South Africa, Swaziland, Benin, Burkina Faso, Cape Verde, Cote d’Ivoire, Gambia, Ghana, Guinea-Bissau, Liberia, Mauritania, Niger, Sierra Leone, en Togo.

Bron: Niantic Labs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Pokémon Go Halloween

Deze vijf nieuwe Pokémon zijn nu in Pokémon Go te vangen! lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters