‘Nieuwe Pokémon Go update hint naar nieuwe Pokémon’

De eerste Pokémon Go update van het jaar is nu beschikbaar voor Android en iOS toestellen. Na de installatie lijkt er echter niet veel bijzonders te zijn gebeurd. Voor de meeste spelers verandert er ook niks. De update heeft alleen betrekking tot een beperkte groep Apple Watch gebruikers. In de documentatie van de nieuwe v0.53.1 release wordt aangegeven dat de Apple Watch nu ook Eggs kan weergeven, welke bij PokeStops zijn verzameld. Ook wordt bij het tracken van de afstand beter rekening gehouden met GPS drift en zijn kleinere tekst fouten gefixt. Hoewel er aan de buitenkant weinig veranderd lijkt te zijn, schijnen er in de code wel allerlei spannende voorbereidingen te zijn getroffen.

Code hint naar Gen 2 monsters

Op het eerste gezicht klinken de updates niet spannend, maar de code lijkt een ander verhaal te vertellen. De Pokemon Go community, The Silph Road, is de code ingedoken en heeft een paar aanpassingen gevonden die hinten naar de toevoeging van Generatie 2 monsters. Pokémon Go maker, Niantic, zou 38 nieuwe moves samen met de bijbehorende animaties aan de code hebben toegevoegd. De nieuwe acties zijn nog niet beschikbaar voor spelers. Ze zouden al wel klaar zijn om via een server-side aanpassing geactiveerd te worden. Ook werd in de code de toevoeging van Forms gevonden. Hiermee kan bijvoorbeeld een enkele Pokémon soort in verschillende vormen voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan Unown, een monster uit de tweede generatie van de hoofdserie. Deze kon wel 28 verschillende vormen aannemen. Verder zijn in de code ook voorbereidingen getroffen voor het toevoegen van evolutie items. Deze zijn nodig om  specifieke Pokemons te laten evolueren.

Nog steeds grote Pokemon Go community

Deze aanpassingen duiden aan op een grote toekomstige update. Hoewel de initiële Pokémon Go hype nu grotendeels voorbij is, bestaat er nog steeds een grote community met Pokemon Go enthousiastelingen. Het is goed dat Niantic deze groep niet is vergeten en voorbereidingen heeft getroffen voor een update van formaat. Maar kan het ook de oude spelers weer terug lokken?

Bron: The Silph Road

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
OnePlus 5 review design

De zes beste GIF maker apps om je plaatjes tot leven te brengen lees verder

Pokémon Go Raid

Dit zijn de volgende legendarische Pokémon die naar Pokémon Go komen lees verder

AH productscanner AR app

Breng voortaan je ingrediënten tot leven met de Albert Heijn AR app lees verder

Pokémon Go

Legendarische Pokémon komen naar Pokémon Go: zo vang je ze lees verder

AirConsole spelletjes

De vijf beste spelletjes voor op tv met je smartphone als controller lees verder

Dit zijn de vijf beste mobiele dating-apps van dit moment lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters