Pokémon Go viert valentijnsdag met roze Pokémon en extra snoep

Goed nieuws voor Pokémon Go geliefden die samen romantisch tijdens valentijnsdag op Pokémon willen jagen. Om alvast in de stemming te komen heeft Niantic een speciale Pokémon Go valentijnsweek aangekondigd. Vanaf 8 februari tot 15 februari kunnen Pokémon Go spelers jagen op bepaalde roze Pokémon gaat het verzamelen van snoep sneller.

Extra veel snoep en roze Pokémon

Pokémon Go valentijnsdagTijdens de Pokémon Go valentijnsweek zal het verzamelen van snoep twee keer zo snel gaan. Elke keer wanneer de speler een Pokémon vangt, laat uitbroeden of transfert, zullen het dubbele aantal snoepjes worden verdiend. Dit was vorig jaar tijdens het Halloween event ook het geval en zorgt er onder andere voor dat spelers sneller Pokémon kunnen upgraden. Ook zullen Chasey, Clefable en andere roze Pokémon veel vaker gezien worden. Daarnaast is er een grotere kans dat Pokémon zoals Igglybuff, Smoochum en Cleffa uit eieren tevoorschijn zullen komen.

Lure modules duren 6 uur

Als laatste is er ook goed nieuws met betrekking tot lure modules.  Dit zijn items die spelers kunnen gebruiken bij Pokestops om de snelheid waarmee Pokémon worden geproduceerd te vergroten. Door het plaatsen van een Lure module zullen er meer Pokémon worden gecreëerd voor iedereen in de omgeving. Tijdens het roze Pokémon Go event zullen Lure modules maarliefst zes uur duren.

Geen extra update nodig voor valentijnsdag

Niantic heeft laten weten dat het niet nodig zal zijn een update te doen voor het evenement. Zowel Android als iOS toestellen zullen via de servers van het spel automatisch gereed worden gemaakt voor een week vol roze Pokémon. Hoewel er geen nieuwe content wordt aangeboden, zal het event waarschijnlijk wel zorgen voor een Pokémon Go boost.

Bron: Niantic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Pokémon Go Halloween

Deze vijf nieuwe Pokémon zijn nu in Pokémon Go te vangen! lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters