Pokémon Go fotografie-wedstrijd van start: win mooie prijzen

Speel jij nog steeds regelmatig Pokémon Go, of heb je nog een mooi screenshot in je galerij staan? Doe dan mee met de officiële fotografiewedstrijd, en win mooie prijzen!

Pokémon Go

Pokémon Go is nog altijd zeer populair, maar toch weten de ontwikkelaars keer op keer teleur te stellen. We worden al een jaar zoet gehouden met grootse beloftes, maar er worden enkel halfslachtige events aan de game toegevoegd. Ja, de Gym-transformatie was een welkome update, maar waar blijft de rest?

Het lijkt erop dat we daar later deze maand antwoord op gaan krijgen. Niantic Labs, de ontwikkelaar van Pokémon Go, heeft namelijk een teaser geplaatst voor een Halloween-update, waarin spelers nieuwe Pokémon kunnen vangen. Hebben we het over een tweede generatie, of gaat het hier om bestaande exemplaren die gewoon vaker voorbij gaan komen omdat het Halloween is?

Anyme Anime APP

Die vraag blijft voorlopig nog even onbeantwoord. Ondertussen is er iets anders om je mee bezig te houden in Pokémon Go: een wedstrijd. De mobiele game is gebaseerd op augmented reality. Oftewel, er wordt een digitale laag over de echte wereld geplaatst. Dat levert fraaie en soms hilarische beelden op. Pikachu die op schoot zit bij Putin, Charizard die op het hoofd van je lerares staat en ga zo maar door.

Fotografiewedstrijd

Heb jij ook schitterende, bizarre of juist hilarische foto’s gemaakt in Pokémon Go? Dan kun je mooie prijzen winnen. Niantic Labs organiseert namelijk een fotowedstrijd, wereldwijd. Waar dit soort acties normaliter enkel in Amerika gelden, kun je ook in Nederland je best gaan doen. De winnaar krijgt een tas met een door het team gesigneerde poster, draadloze oordopjes en de Go Plus-accessoire. Niet verkeerd!

Pokemon Go wedstrijd

Je hebt tot 25 oktober om mee te doen. Je hoeft enkel je creaties op Instagram te zetten, met de hashtag #PokemonGOcontest. Waar het vorige event van Pokémon Go op een fiasco uitliep, klinkt dit als een wedstrijd die bijna niet fout kan gaan.

Bron: Niantic Labs

 

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters