Pokémon Go-update laat je met zes Pokémon trainen

Pokemon go cheats itemsEen update voor Pokémon Go zorgt ervoor dat je vanaf nu met zes Pokémon in de Gym kan trainen. Voorheen kon je bij zulke trainingsgevechten, die beschikbaar zijn in een Gym van je eigen team, maar één Pokémon meenemen. Dat terwijl je bij echte Gym-gevechten gewoon zes Pokémon kan gebruiken.

Gym-training

Bij Gym-training vecht je dus tegen een Gym van je eigen team. Speciaal voor de training verlaagt het spel de CP van de Pokémon van de tegenstander naar het CP-niveau van jouw sterkste Pokémon. Zodra de training voorbij is, veranderen de CP van de Gym-Pokémon weer terug naar de oude waardes.

Tweede Pokémon Go-update

Dit is al de tweede Pokémon Go-update die Niantic Labs in korte tijd uitbrengt. De vorige update maakte het mogelijk om medailles te verdienen als je bepaalde types Pokémon vangt. Door die medailles wordt het makkelijker om zeldzame Pokémon te vangen. Bovendien kan je de medailles ook ‘levellen’, waardoor de bonus nog groter wordt.

 Pokémon Go beter verkrijgbaar

Ook heeft Niantic zijn mobiele Pokémon-spel in 31 nieuwe landen uitgebracht. In Nederland is de mobiele game al een tijdje uit, maar nu kunnen ook mensen in Kenia, Madagascar, Malawi, Mauritius, Mozambique, Rwanda, Seychelles, Tanzania, Uganda, Zambia, Chad, Gabon, Sao Tomé en Principé, Egypte, Marokko, Botswana, Namibië, Zuid-Afrika, Swaziland, Benin, Burkina Faso, Cape Verde, Ivoorkust, Gambia, Ghana, Guinea-Bissau, Liberia, Mauritania, Niger, Sierra Leone, en Togo Pokémon op hun mobiele telefoon vangen.

Bron: Niantic Labs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

YouTube Go

Youtube Go nu beschikbaar: offline video’s kijken, minder data verbruiken lees verder

The Last Jedi: vijf mobiele Star Wars games die je moet checken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters