Pokémon Go-update laat je met zes Pokémon trainen

Pokemon go cheats itemsEen update voor Pokémon Go zorgt ervoor dat je vanaf nu met zes Pokémon in de Gym kan trainen. Voorheen kon je bij zulke trainingsgevechten, die beschikbaar zijn in een Gym van je eigen team, maar één Pokémon meenemen. Dat terwijl je bij echte Gym-gevechten gewoon zes Pokémon kan gebruiken.

Gym-training

Bij Gym-training vecht je dus tegen een Gym van je eigen team. Speciaal voor de training verlaagt het spel de CP van de Pokémon van de tegenstander naar het CP-niveau van jouw sterkste Pokémon. Zodra de training voorbij is, veranderen de CP van de Gym-Pokémon weer terug naar de oude waardes.

Tweede Pokémon Go-update

Dit is al de tweede Pokémon Go-update die Niantic Labs in korte tijd uitbrengt. De vorige update maakte het mogelijk om medailles te verdienen als je bepaalde types Pokémon vangt. Door die medailles wordt het makkelijker om zeldzame Pokémon te vangen. Bovendien kan je de medailles ook ‘levellen’, waardoor de bonus nog groter wordt.

 Pokémon Go beter verkrijgbaar

Ook heeft Niantic zijn mobiele Pokémon-spel in 31 nieuwe landen uitgebracht. In Nederland is de mobiele game al een tijdje uit, maar nu kunnen ook mensen in Kenia, Madagascar, Malawi, Mauritius, Mozambique, Rwanda, Seychelles, Tanzania, Uganda, Zambia, Chad, Gabon, Sao Tomé en Principé, Egypte, Marokko, Botswana, Namibië, Zuid-Afrika, Swaziland, Benin, Burkina Faso, Cape Verde, Ivoorkust, Gambia, Ghana, Guinea-Bissau, Liberia, Mauritania, Niger, Sierra Leone, en Togo Pokémon op hun mobiele telefoon vangen.

Bron: Niantic Labs

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters