Pokemon: Magikarp Jump is de verslavende nieuwe Pokémon app

De volgende verslavende Pokémon game voor je smartphone is gearriveerd: Pokémon: Magikarp Jump. Kun jij van de meest nutteloze Pokémon ooit een angstaanjagend beest maken?

Pokémon Go

Pokémon Go is ondertussen alweer bijna een jaar oud. Bizar, want het voelt als de dag van gisteren dat de halve wereld op zijn kop lag door een augmented reality spelletje. Spelers liepen zonder op te letten de straat op, renden willekeurige gebouwen in en begonnen met elkaar te vechten.

Augmented reality was in een klap mainstream, met alle gevolgen van dien. Ondertussen is Pokémon Go niet zo populair meer. Het spelletje voor Android en iOS brengt nog steeds geld in het laatje, maar de meeste spelers zijn al afgehaakt.

Magikarp Jump

Niantic Labs, de ontwikkelaar, beloofde functies die volgens velen al vanaf het begin in het spelletje hadden moeten zitten. Denk aan het ruilen met andere trainers en het vechten tegen je vrienden, ook buiten Gyms. Het werd allemaal beloofd, maar de toevoegingen laten nog steeds op zich wachten.

Pokémon: Magikarp Jump

De ontwikkelaar kon de hype dus niet in stand houden. What’s next? Maak kennis met Pokémon: Magikarp Jump. Dit nieuwe spelletje voor je smartphone verovert de App Store en Play Store.

We kennen allemaal Magikarp. De Pokémon staat er bekend om dat hij zwak, onbetrouwbaar en eigenlijk totaal nutteloos is. Met Pokémon: Magikarp Jump laat de Pokémon Company een andere kant van het bijzondere wezentje zien.

Het gaat om een ontzettend simpel spelletje. Verwacht dus geen grootse werelden, of interactie met andere spelers zoals je gewend bent van Pokémon Go. In plaats daarvan is Pokémon: Magikarp Jump een verslavend spelletje waar je steeds weer bij terug komt.

Het is je doel om je Magikarp ontzettend sterk te maken. Dat doe je door hem te trainen, zodat hij hoger kan springen. Trainingen bestaan uit allerlei mini-games, waarin je wordt bijgestaan door bekende Pokémon zoals Pikachu en Piplu.

Het geheel ziet er ontzettend vrolijk en kleurrijk uit. Is het de volgende Pokémon Go? Vast niet, maar het is wel een verslavend spelletje waarmee je lang zoet kunt zijn. Je kunt Pokémon: Magikarp Jump downloaden op Android en iOS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

11 Telegram features die je nog niet kende lees verder

YouTube Go

Google rolt YouTube Go verder uit: offline video’s kijken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters