Pokemon: Magikarp Jump is de verslavende nieuwe Pokémon app

De volgende verslavende Pokémon game voor je smartphone is gearriveerd: Pokémon: Magikarp Jump. Kun jij van de meest nutteloze Pokémon ooit een angstaanjagend beest maken?

Pokémon Go

Pokémon Go is ondertussen alweer bijna een jaar oud. Bizar, want het voelt als de dag van gisteren dat de halve wereld op zijn kop lag door een augmented reality spelletje. Spelers liepen zonder op te letten de straat op, renden willekeurige gebouwen in en begonnen met elkaar te vechten.

Augmented reality was in een klap mainstream, met alle gevolgen van dien. Ondertussen is Pokémon Go niet zo populair meer. Het spelletje voor Android en iOS brengt nog steeds geld in het laatje, maar de meeste spelers zijn al afgehaakt.

Magikarp Jump

Niantic Labs, de ontwikkelaar, beloofde functies die volgens velen al vanaf het begin in het spelletje hadden moeten zitten. Denk aan het ruilen met andere trainers en het vechten tegen je vrienden, ook buiten Gyms. Het werd allemaal beloofd, maar de toevoegingen laten nog steeds op zich wachten.

Pokémon: Magikarp Jump

De ontwikkelaar kon de hype dus niet in stand houden. What’s next? Maak kennis met Pokémon: Magikarp Jump. Dit nieuwe spelletje voor je smartphone verovert de App Store en Play Store.

We kennen allemaal Magikarp. De Pokémon staat er bekend om dat hij zwak, onbetrouwbaar en eigenlijk totaal nutteloos is. Met Pokémon: Magikarp Jump laat de Pokémon Company een andere kant van het bijzondere wezentje zien.

Het gaat om een ontzettend simpel spelletje. Verwacht dus geen grootse werelden, of interactie met andere spelers zoals je gewend bent van Pokémon Go. In plaats daarvan is Pokémon: Magikarp Jump een verslavend spelletje waar je steeds weer bij terug komt.

Het is je doel om je Magikarp ontzettend sterk te maken. Dat doe je door hem te trainen, zodat hij hoger kan springen. Trainingen bestaan uit allerlei mini-games, waarin je wordt bijgestaan door bekende Pokémon zoals Pikachu en Piplu.

Het geheel ziet er ontzettend vrolijk en kleurrijk uit. Is het de volgende Pokémon Go? Vast niet, maar het is wel een verslavend spelletje waarmee je lang zoet kunt zijn. Je kunt Pokémon: Magikarp Jump downloaden op Android en iOS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Pokemon Go wedstrijd

Pokémon Go fotografie-wedstrijd van start: win mooie prijzen lees verder

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Automon Pokémon Go Politie

Politie Nederland komt met eigen variant Pokémon Go: Automon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters