Pokemon: Magikarp Jump is de verslavende nieuwe Pokémon app

De volgende verslavende Pokémon game voor je smartphone is gearriveerd: Pokémon: Magikarp Jump. Kun jij van de meest nutteloze Pokémon ooit een angstaanjagend beest maken?

Pokémon Go

Pokémon Go is ondertussen alweer bijna een jaar oud. Bizar, want het voelt als de dag van gisteren dat de halve wereld op zijn kop lag door een augmented reality spelletje. Spelers liepen zonder op te letten de straat op, renden willekeurige gebouwen in en begonnen met elkaar te vechten.

Augmented reality was in een klap mainstream, met alle gevolgen van dien. Ondertussen is Pokémon Go niet zo populair meer. Het spelletje voor Android en iOS brengt nog steeds geld in het laatje, maar de meeste spelers zijn al afgehaakt.

Magikarp Jump

Niantic Labs, de ontwikkelaar, beloofde functies die volgens velen al vanaf het begin in het spelletje hadden moeten zitten. Denk aan het ruilen met andere trainers en het vechten tegen je vrienden, ook buiten Gyms. Het werd allemaal beloofd, maar de toevoegingen laten nog steeds op zich wachten.

Pokémon: Magikarp Jump

De ontwikkelaar kon de hype dus niet in stand houden. What’s next? Maak kennis met Pokémon: Magikarp Jump. Dit nieuwe spelletje voor je smartphone verovert de App Store en Play Store.

We kennen allemaal Magikarp. De Pokémon staat er bekend om dat hij zwak, onbetrouwbaar en eigenlijk totaal nutteloos is. Met Pokémon: Magikarp Jump laat de Pokémon Company een andere kant van het bijzondere wezentje zien.

Het gaat om een ontzettend simpel spelletje. Verwacht dus geen grootse werelden, of interactie met andere spelers zoals je gewend bent van Pokémon Go. In plaats daarvan is Pokémon: Magikarp Jump een verslavend spelletje waar je steeds weer bij terug komt.

Het is je doel om je Magikarp ontzettend sterk te maken. Dat doe je door hem te trainen, zodat hij hoger kan springen. Trainingen bestaan uit allerlei mini-games, waarin je wordt bijgestaan door bekende Pokémon zoals Pikachu en Piplu.

Het geheel ziet er ontzettend vrolijk en kleurrijk uit. Is het de volgende Pokémon Go? Vast niet, maar het is wel een verslavend spelletje waarmee je lang zoet kunt zijn. Je kunt Pokémon: Magikarp Jump downloaden op Android en iOS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters