Deze nieuwe legendarische Pokémon zijn nu te vangen in Pokémon Go

Helaas hebben de legendarische Pokémon Articuno, Moltres en Zapdos het Pokémon Go spel weer verlaten, maar Niantic heeft spelers verrast met een snelle vervanging voor de vogels. De legendarische beestjes Raikou, Entei en Suicune maken nu de Pokémon Go Gyms onveilig, maar Niantic heeft er wel een andere draai aan gegeven.

Nieuwe Pokémon geïntroduceerd op verschillende locaties

Waar de Pokémon vogels elkaar telkens afwisselden in het spel, zijn de nieuwe Legendary Pokémon allemaal samen toegevoegd. De twist is echter dat ze verspreid zijn over de aardbol en niet allemaal tegelijkertijd in dezelfde landen te vangen zijn. Op het moment maakt de elektrische Raiku de Amerika’s onveilig, terwijl de waterige Suicune in het Aziatisch-Pacifisch gebied bezig is. Wij krijgen als eerste de vurige Entai, die zich richt op Gyms in Europa en Afrika.

Pokémon Go Raikou, Entei en Suicune

In Nederland al eerste Entai aanpakken

Articuno, Moltres en Zapdos verdwenen na een week weer, maar deze kersverse Pokémon zullen een hele maand in het spel blijven. Daarna zullen ze echter niet verdwijnen, maar naar een nieuwe locatie verhuizen. Dit is meer in lijn met de echte Pokémon spelletjes. Je hebt dus tot het einde van de maand om Entai te bestrijden, waarna Raikou of Suicune ten tonele zal verschijnen in Nederland. Een maand later zullen de beestjes weer springen naar een ander werelddeel.

Exclusieve Raid Battles

Terwijl de beestjes over de wereld aan het reizen zijn, is Niantic bezig met het testen van een nieuw exclusief Raid Battle systeem: Ex Raid Battles. Zoals de naam al aangeeft zal niet iedereen kunnen deelnemen aan deze Raids. Hiervoor heb je namelijk een uitnodiging nodig.

Niantic gaat binnenkort bezig met het testen van deze nieuwe Raids, waarbij gevarieerd zal worden met verschillende vereisten om mee te doen, tijden, frequencies en duur van de Raids.

Eén van de vereisten voor een uitnodiging zou bijvoorbeeld kunnen zijn dat je recentelijk in hetzelfde gebied ook al mee hebt gedaan aan een Raid. Vanaf 6 september kunnen geselecteerde spelers een zogenaande EX RAid Pass krijgen om mee te doen aan het testen.

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters