Preview Samsung i7500 is positief

GSM Arena heeft recentelijk de Samsung i7500 gepreviewd en daarmee is ’s werelds eerste uitgebreide preview van het toestel een feit. De preview is redelijk positief over het toestel en vertelt vooral dat het toestel Android wat beter geschikt maakt voor multimedia.

De Samsung i7500 is zowel voor Samsung als voor Google een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de mobiele telefonie. Het is voor Samsung de eerste Android-telefoon en voor Google betekent het dat Android door een andere producent dan HTC is geadopteerd. Het toestel kenmerkt zich vooral door zijn grotere toewijding aan multimedia, zowel de camera als de muziekcapaciteiten van het toestel zijn beter dan die van HTC’s Android-telefoons. Verder is de i7500 ongeveer gelijk aan de HTC Magic waarvan wij pas geleden een review hebben geplaatst. De i7500 hebben we nog niet in onze handen weten te krijgen, maar onze concullega’s van GSM Arena kregen dit wel voor elkaar en hebben een preview van het toestel online geplaatst.

De preview van GSM Arena is redelijk uitgebreid en wordt overheerst door de stelling dat de i7500 een beter multimediatoestel is dan de twee andere Android-telefoons die op het moment officieel aangekondigd zijn. De conclusie van de site is dan ook dat het toestel een volwaardige muziekspeler is dankzij de 3,5 millimeter-aansluiting en het ingebouwde geheugen van 8GB dat de i7500 heeft. Verder is de site positief over het toestel, met de kanttekening dat ze nog niets kunnen zeggen over de camerakwalteit omdat ze te maken hadden met een redelijk vroeg prototype. De volledige conclusie is hieronder te lezen.

    Samsung’s Google phone is a solid device with all the gadgetry we’ve got used to in smartphones. We’re very eager to get our hands on a final version and see how the camera performs – YouTube and Picasa integration that will be part of v1.5 would turn it into an even more connected device.

    The ample 8GB of internal storage and microSD expansion, topped with a 3.5mm audio jack and A2DP make it a worthy music player and Samsung sure know good audio quality.

    The Samsung I7500 marks an important point in the history of the Android OS. It’s the first non-HTC device we’ve looked at and offers a peek of how other manufacturers see the future of the platform. The OS itself still has a long way to go but it doesn’t give in to its more mature adversaries.

Samsung i7500 totaal GSM Arena

 

Bron: GSM Arena

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters