Preview van Spore Creatures voor de iPhone

EA mobile heeft aangekondigd dat ze, als opvolger van Spore Origins, nu ook met The Creature-versie gaan komen voor de iPhone. Wij hebben alvast een preview van het spel op stapel staan.

Spore

Na Spore Origins, waar we eerder al een review voor hebben geschreven van de Symbian versie, brengt EA Mobile nu ook Spore Creatures naar de iPhone. Spore is een grote succesreeks voor EA zowel mobiel als op dekstopcomputers en consoles. Spore Creatures zet de eerdere Origins versie verder. In Origins ben je voortdurend in het water, nu komen je wezens eindelijk aan land.

Het spel speelt zich af op het strand, het oerwoud en nog veel meer. Natuurlijk blijft het doel van het spel hetzelfde, zoveel mogelijk wezens verslaan om zo zelf het grootste te worden. Het leukste aan Spore blijft natuurlijk het feit dat je je eigen wezen kan creëren en zo de gekste wezens kan ontwerpen en gebruiken in het spel.

Nieuw in deze versie van het spel zijn onder andere de verschillende nieuwe lichaamsdelen die je kan toekennen aan je wezens. Aangezien ze zich nu ook op het land moeten verplaatsen zijn er natuurlijk verschillende soorten poten toegevoegd aan het gamma. Je kan ook verschillende lichaamsdelen kiezen die passen bij jou strategie, namelijk Defensief, agressief, beweging, sociaal of zo ver mogelijk kunnen rondkijken. Nieuwe lichaamsdelen worden toegevoegd aan je catalogus door andere wezens te verslaan die speciale krachten hebben. Daarna kan jij die krachten ook opnemen in jou wezens.

De grote vraag blijft natuurlijk of Spore Creatures nu wel de moeite is om aan te schaffen als je Origins al hebt. Het spel zal binnenkort beschikbaar zijn in de App Store, een datum is nog niet bekend.

Spore

 

Spore

 

Spore

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Magikarp Jump

Pokemon: Magikarp Jump is de verslavende nieuwe Pokémon app lees verder

Whatsapp

Vijf redenen waarom Whatsapp zo groot heeft kunnen worden lees verder

Facebook Messenger Lite

Zo installeer je een veel zuinigere en lichtere versie van Facebook Messenger lees verder

Snapchat Custom Stories

Snapchat krijgt update met Custom Stories feature lees verder

Fidget Spinner Finger Spinner

Dit is de beste Fidget Spinner app voor op je smartphone lees verder

messenger apps

Waarom je geen foto’s met WhatsApp moet delen: kwaliteit vergeleken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters