Prijs HTC Flyer bij Amazon Duitsland: 669 euro

De HTC Flyer, de opvallende tablet van de Taiwanese fabrikant, is bij Amazon Duitsland te koop voor 669 euro. Er kunnen pre-orders worden geplaatst.

HTC Flyer

De Flyer werd aangekondigd door HTC in Barcelona tijdens het Mobile World Congress. Daar is de 7 inch tablet achter glas gepresenteerd. Prijzen waren toen nog niet bekend. Maar nu wel, want Amazon Duitsland wil er dus van af voor 669 euro.

De tablet komt met een 1.5 Ghz processor en Android Gingerbread (2.3), met de belofte dat de Flyer later een update naar Android Honeycomb 3.0 krijgt.

De HTC Sense-schil levert bijzondere functies. Het tft-scherm kan zowel met de vingers als met een speciale bijzondere styluspen worden bediend. Verder zit er alles op wat een tablet moet hebben: camera’s voor en achter, bluetooth, WiFi, micro-USZB, 32 Gb intern geheugen en een 4000 mAh accu.

De prijs is wat lager dan de Samsung Galaxy Tab die net zo groot is. Die kost 750 euro. HTC liet al eerder aan All About Phones weten dat de tablet ongeveer 699 euro gaat kosten in Nederland.

HTC Flyer Amazon Duitsland

 

Bron: <a target=”_blank” href=”http://www.fonearena.com/blog/31390/htc-flyer-up-for-pre-order-at-amazon-germany.html” title=”Fonearena”>Fonearena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via