Europese prijs LG G6 bekendgemaakt

De LG G6 werd kort geleden officieel gepresenteerd tijdens het Mobile World Congress. Het nieuwe LG vlaggenschip toestel was dit jaar één van de meest geanticipeerde Android toestellen en zal binnenkort eindelijk in de winkel liggen. Vandaag verscheen de smartphone op de Duitse website van Mediamarkt. Dankzij deze vermelding is de prijs van de LG G6 in Europa nu bekend.

LG G6 bij MediamarktLG G6 in Duitsland al te bestellen

Op de Duitse Mediamarkt is de nieuwe LG te bewonderen en wordt er een prijs van 749 euro vermeld bij het toestel. Met deze prijs zit het toestel ongeveer tussen de duurste en goedkoopste vlaggenschip toestellen in van de bekende merken. Ter vergelijking: de Google Pixel en iPhone 7 Plus met 32GB zijn beide te koop voor 900 euro. Enkele goedkopere telefoons zijn de Samsung Galaxy S7 Edge en de OnePlus 3T, welke voor respectievelijk 610 euro en 440 euro worden verkocht.

Kleuren en leveringstijden

Het toestel is bij de Duitse Mediamarkt te bestellen in de kleuren platinum, wit en zwart. Bij het platinum toestel staat vermeld, dat de levertijd 12 weken zal bedragen. Het zwarte en witte model hebben volgens de site een kortere levertijd. Deze zouden tussen 9 en 10 dagen geleverd worden.

Binnenkort beschikbaar in Nederland

Helaas lijkt het niet mogelijk te zijn de toestellen te bestellen vanuit Nederland. Wanneer de LG G6 wel in Nederland beschikbaar zal zijn is nog niet helemaal duidelijk. Op de website van T-Mobile staat wel vermeld dat de G6 binnenkort beschikbaar zal zijn, maar een precieze datum wordt niet genoemd. Wel is het mogelijk een email adres achter te laten om op de hoogte gehouden te worden.

Bron: Mediamarkt, T-Mobile

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters