Update: OnePlus 3 gelekte foto’s van het design

Update: OnePlus 3 gelekte foto’s

OnePlus-3De gelekte foto’s laten zien dat de OnePlus 3 een fraai afgewerkte rand heeft en erg dun is. De gelekte specificaties geven aan dat het beeldscherm een 1080p HD-scherm heeft, 4GB werkgeheugen en 32GB intern geheugen. Onder de motorkap zit een Snapdragon 820-processor ondersteund door Andreno 530 GPU. Naast de specificaties zal het nieuwe toestel een USB type-c hebben.

OnePlus-3Andere gelekte specificaties geven aan dat het toestel 6GB werkgeheugen heeft en 64GB intern geheugen. De hoofdcamera heeft een 16-megapixelcamera en de selfiecamera heeft een 8-megapixelcamera. De accucapaciteit is 3.500mAH.

Een anonieme medewerker van OnePlus heeft de prijs bekend gemaakt van de langverwachte OnePlus 3, het nieuwe vlaggenschip dat het bedrijf op 18 mei zal aankondigen.

OnePlus

OnePlus One 3
De OnePlus One

Ondertussen alweer bijna twee jaar geleden kondigde OnePlus de OnePlus One aan, een smartphone die ondanks het eigenaardige uitnodigingen systeem van het bedrijf toch een grote indruk wist te maken. Het jonge bedrijf,dat later een dochterbedrijf van het bekende merk OPPO bleek te zijn, liet met veel bravoure weten dat de OnePlus One voor de prijs van een goedkope mid-ranger de specificaties en prestaties van een vlaggenschip kon bieden.

De smartphone werd goed ontvangen en sindsdien hebben veel bedrijven de strategie van OnePlus One proberen te imiteren, met als resultaat veel meer bedrijven die met prijzen proberen te stunten. Ondertussen zijn we twee jaar verder en heeft OnePlus ook de OnePlus 2 en de nog goedkopere OnePlus X aangekondigd. Nog steeds moesten consumenten aanvankelijk een uitnodiging hebben om de smartphones te kunnen kopen, maar OnePlus heeft wel van zijn fouten geleerd. Zo zegt het bedrijf haar klantenservice sterk verbeterd te worden, en is het gestopt met marketing stunts die soms net iets te ver gingen.

OnePlus 3

Dankzij geruchten weten we dat het binnenkort tijd is voor de OnePlus 3, de opvolger van de OnePlus 2. Kan OnePlus nog een keer iedereen omver blazen nu er al talloze andere goedkope smartphones zijn uitgebracht met soortgelijke specificaties? We zagen vorige week al een foto voorbij komen die waarschijnlijk met het nieuwe apparaat gemaakt is, gedeeld door OnePlus CEO Pete Lau. Nu weten we ook meer over de specificaties en de prijs van het vlaggenschip, dankzij een anonieme medewerker van het bedrijf.

Prijs

OnePlus X review Sim Only
De OnePlus X

Het grootste nieuws is de prijs van het onaangekondigde toestel. Volgens de anonieme medewerker gaat de OnePlus 3 310 dollar kosten, wat neer komt op 270 euro. Dat is goedkoper dan de OnePlus 2, die bijna twintig euro meer koste tijdens de lancering. Wel moet erbij gezegd worden dat het prijskaartje geldt voor het goedkoopste model, want volgens de anonieme bron zal OnePlus twee varianten van haar nieuwe vlaggenschip aankondigingen.

Specificaties

De standaard OnePlus 3 heeft waarschijnlijk een Snapdragon 820 chipset met 4GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen. Ook komt OnePlus met een high-end variant van het toestel, met dezelfde chipset maar dan met 6GB aan werkgeheugen en 64GB aan intern opslaggeheugen. Deze specificaties komen grotendeels overeen met de eerder gelekte benchmarktest. Helaas is het nog niet bekend hoeveel meer de duurdere variant gaat kosten. Eerdere geruchten wezen op een aankondiging op 18 mei en dat de smartphones vanaf begin juni beschikbaar zullen zijn.

Bron: GizmoChina

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple iPhone X 2018

‘Volgende iPhone X krijgt gigabit 4G en dual sim’ lees verder

OnePlus deelt (slecht) nieuws rondom de OnePlus 6T lees verder

Samsung Experience

Dit voegt Samsung Experience 9.0 allemaal toe aan je Galaxy S8 (Plus) lees verder

Google komt binnenkort met Project Treble

Waarom je nu moet wachten met het kopen van een Android smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Gelekte renders Samsung Galaxy S9 tonen uiteindelijke toestel lees verder

Maak kennis met de Samsung Galaxy Note 8: Star Wars Edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters