Prijs OnePlus Two zou toch wat lager zijn

Twee nieuwtjes over de OnePlus Two zijn uitgelekt: de releasedatum en de prijs. De releasedatum zou al in juli zijn, vroeger dan verwacht. En de prijs zou wat lager zijn dan de eerder voorspelde 360 euro, namelijk 285 euro, maar dat laatste bedrag is waarschijnlijk nog zonder btw en andere belastingen.

'OnePlus Two verschijnt in Chinese webwinkel' screen shot 2014 12 29 at 122445

OnePlus maakte eerder al bekend dat de opvolger van de OnePlus One in het derde kwartaal van dit jaar zou komen. Maar dat het al zo vroeg in het derde kwartaal is, is toch wel een verrassing. Chinese media melden dit echter. Zij zijn uitgenodigd voor een persconferentie in juli. Iedereen verwacht dat dan de OnePlus Two zal worden aangekondigd.

Dan de prijs. Die zou volgens eerdere geruchten een stuk hoger liggen dan die van de OnePlus One, maar de laatste verhalen wijzen op het tegendeel. De OnePlus Two zou voor minder dan driehonderd euro op de Europese markt worden gebracht, hoewel dit bedrag wellicht wat hoger kan uitvallen als gevolg van btw en andere belastingen die de Europese overheden erop zullen heffen.

Het high-endtoestel is volgens weer andere geruchten niet het enige toestel dat OnePlus dit jaar op de markt zou willen brengen. Tegen het eind van dit jaar zou een nieuwe superphone het licht zien. Die wordt krachtiger dan de OnePlus Two. Dat plan zou echter afhankelijk zijn van het verkoopsucces van de OnePlus Two.

De OnePlus Two zou in ieder geval een Snapdragon 810 CPU en 3GB ram krijgen, waarmee het een erg snel toestel wordt dat zich voor grofweg de helft van de prijs van andere superhones in de hoogste categorie schaart. Wel is het even de vraag of OnePlus een antwoord heeft gevonden op de oververhittingsproblemen van deze processor, waar andere toestellen mee te maken hebben gekregen. De OnePlus Two zou komen in twee varianten, 16GB en 64GB. Een 5,5-inch scherm met full HD-resolutie en een 13-megapixelcamera op de achterkant maken het beperkte lijstje van de belangrijkste specs af.

Bron: Softpedia

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters