Prijs Samsung Galaxy S III duikt naar de 550 euro

De daadwerkelijke verkoopprijs van de Samsung Galaxy S III lijkt een stuk lager te liggen dan 599 euro. Telecomketen The Phone House verkoopt het toestel bij wijze van aanbieding voor 550 euro.

Prijs Samsung Galaxy S III

Sinds de aankondiging van de Samsung Galaxy S III is er wat onduidelijkheid ontstaan over de verkoopprijs. Daar waar Samsung altijd gecommuniceerd heeft dat de telefoon een adviesverkoopprijs van 699 heeft mee gekregen, lijkt de telefoon online al voor 599 euro te koop zijn.

Inmiddels doet telecomketen The Phone House hier een schepje bovenop met een actie waarbij de keten 150 euro cashback geeft op het nieuwe vlaggenschip van Samsung. De prijs komt hiermee uit op 550 euro en lijkt slechts een enkele dag geldig te zijn. Aanstaande dinsdag, de launch dag van de nieuwe smartphone, zal alleen de actie gelden bij een winkel van de keten in Amsterdam. De cashback zou zowel geleden bij een verlenging van het abonnement als bij een nieuw contract.

Het ziet er dan ook naar uit dat de prijs van het toestel al kort na de lancering flink omlaag zal gaan zodat het toestel beter kan concurreren met de HTC One X. De One X is momenteel verkrijgbaar voor een losprijs van rond de 500 euro.

HTC Desire U12 en Desire U12+ onthuld

Verrassing: HTC onthult budgetmodellen HTC Desire U12 en Desire U12+ lees verder

Google Instant Apps

Instant Apps: Google Play laat je nu games spelen zonder installatie lees verder

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X droptest: verrassende winnaar lees verder

De OnePlus 6 wordt om een bijzondere reden zeer interessant lees verder

LG G7 Neo

We hebben slecht nieuws over de LG G7 lees verder

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters