Prijs Samsung Galaxy S III duikt naar de 550 euro

De daadwerkelijke verkoopprijs van de Samsung Galaxy S III lijkt een stuk lager te liggen dan 599 euro. Telecomketen The Phone House verkoopt het toestel bij wijze van aanbieding voor 550 euro.

Prijs Samsung Galaxy S III

Sinds de aankondiging van de Samsung Galaxy S III is er wat onduidelijkheid ontstaan over de verkoopprijs. Daar waar Samsung altijd gecommuniceerd heeft dat de telefoon een adviesverkoopprijs van 699 heeft mee gekregen, lijkt de telefoon online al voor 599 euro te koop zijn.

Inmiddels doet telecomketen The Phone House hier een schepje bovenop met een actie waarbij de keten 150 euro cashback geeft op het nieuwe vlaggenschip van Samsung. De prijs komt hiermee uit op 550 euro en lijkt slechts een enkele dag geldig te zijn. Aanstaande dinsdag, de launch dag van de nieuwe smartphone, zal alleen de actie gelden bij een winkel van de keten in Amsterdam. De cashback zou zowel geleden bij een verlenging van het abonnement als bij een nieuw contract.

Het ziet er dan ook naar uit dat de prijs van het toestel al kort na de lancering flink omlaag zal gaan zodat het toestel beter kan concurreren met de HTC One X. De One X is momenteel verkrijgbaar voor een losprijs van rond de 500 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Sjaakie. -

  jongens jongens.. net voor de release bij samsung gaat de prijs altijd zo`n 50€ euro naar beneden.
  Niets abnormaals.. Heb hem vanmorgen in ontvangst genomen.. wat een mooi apparaat zeg!!

 2. de1v3c1o -

  Achterlijke prijzen nog steeds natuurlijk, er gaat een moment komen dat iedereen is voorzien van een high-end toestel, en dus minder snel iets nieuws kopen,

 3. djbosanac -

  als het een iphone was, oke dan begreep ik het nog wel. Want die zijn vaak rond die prijs geweest, maar een android telefoon :S no way, design is ook cheao

LG G6 LG G7

Geen compromis: eerste details LG G7 duiken op lees verder

Samsung Galaxy C10

Renders tonen Samsung’s eerste smartphone met dubbele camera lees verder

OnePlus 5

Korting op de OnePlus 5: OnePlus start referral systeem lees verder

LG V30

Dit is de LG V30: de terugkeer van de uitschuifbare smartphone lees verder

iPhone vergrendelscherm

Vijf iPhone trucs die je niet allemaal kent lees verder

iPhone 8

Publicatie bevestigt meest interessante features van iPhone 8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters