Prijs Samsung Galaxy S III duikt naar de 550 euro

De daadwerkelijke verkoopprijs van de Samsung Galaxy S III lijkt een stuk lager te liggen dan 599 euro. Telecomketen The Phone House verkoopt het toestel bij wijze van aanbieding voor 550 euro.

Prijs Samsung Galaxy S III

Sinds de aankondiging van de Samsung Galaxy S III is er wat onduidelijkheid ontstaan over de verkoopprijs. Daar waar Samsung altijd gecommuniceerd heeft dat de telefoon een adviesverkoopprijs van 699 heeft mee gekregen, lijkt de telefoon online al voor 599 euro te koop zijn.

Inmiddels doet telecomketen The Phone House hier een schepje bovenop met een actie waarbij de keten 150 euro cashback geeft op het nieuwe vlaggenschip van Samsung. De prijs komt hiermee uit op 550 euro en lijkt slechts een enkele dag geldig te zijn. Aanstaande dinsdag, de launch dag van de nieuwe smartphone, zal alleen de actie gelden bij een winkel van de keten in Amsterdam. De cashback zou zowel geleden bij een verlenging van het abonnement als bij een nieuw contract.

Het ziet er dan ook naar uit dat de prijs van het toestel al kort na de lancering flink omlaag zal gaan zodat het toestel beter kan concurreren met de HTC One X. De One X is momenteel verkrijgbaar voor een losprijs van rond de 500 euro.

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters