Prijskaartje Samsung Galaxy View tablet uitgelekt

Een Amerikaanse webshop is begonnen met het ontvangen van pre-orders van de Samsung Galaxy View. Op de webshop staan enkele specificaties van de tablet en is tevens het prijskaartje te vinden.

Voordat Samsung de Galaxy View een waardige introductie heeft kunnen geven, verschijnt er al een webshop die pre-orders van de tablet neemt. Op de website adorama.com is de Galaxy View te koop voor 599 Amerikaanse dollars, dit is ongeveer €545. Voor dit geld krijg je een tablet met een 18,4-inch full HD-scherm. Dit scherm krijgt hierdoor een pixeldichtheid van 120 pixels per inch. Dit betekent dat het scherm van de View relatief onscherp is. Zoals op de onderstaande foto’s te zien is, prijst Samsung deze tablet aan als een apparaat voor mediaconsumptie.

Prijskaartje Samsung Galaxy View tablet uitgelekt samsung galaxy view 01 
Prijskaartje Samsung Galaxy View tablet uitgelekt samsung galaxy view 03 

Onder de kap heeft de tablet een octa-core Exynos 7580-processor die geklokt is op 1.6GHz. Verder heeft de tablet 2GB werkgeheugen en 32GB opslaggeheugen. Dit opslaggeheugen is uitbreidbaar via een micro sd-kaartje tot 128GB. De Galaxy View heeft volgens deze webshop ook ondersteuning voor een simkaart en kan gebruik maken van 4G LTE-netwerken. Aan de voorkant van de View zit een 2,1-megapixel camera; een achtercamera bevat de tablet niet.

Optimistisch genoeg zegt de webshop dat de Galaxy View 8,5 uur aan mediaconsumptietijd heeft voordat de accu leeg is. De accu heeft een capaciteit van 5.700mAh, houdt er wel rekening mee dat de tablet een groot stroomverbruikend scherm heeft.

De Samsung Galaxy View wordt volgens Adorama geleverd met Android 5.1 geïnstalleerd. In Amerika zal de tablet geleverd worden in de kleuren wit en zwart, over beschikbaarheid in Europa is nog niks bekend.

Bron: Adorama

Chrome OS Acer tablet Google

Google verovert educatieve markt: Chrome OS komt naar tablets lees verder

Google Pixel C Apple

De Android-tablet markt ligt op zijn gat, met Apple als grote winnaar lees verder

Apple iPad dunne schermranden

Insiders verklappen details volgende iPad: dunne schermranden en meer lees verder

Luna Display iPad

Deze dongel maakt van je iPad camera een extra homeknop lees verder

Microsoft Surface Mini

Drie jaar later: specificaties en foto’s geschrapte Microsoft Surface Mini gelekt lees verder

Samsung Galaxy Tab S3 hands-on

Acht onmisbare geoptimaliseerde apps voor je Android tablet lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters