Prijzen Apple iPhone 4 lekken vroegtijdig uit bij T-Mobile – Update

All About Phones heeft vroegtijdig de prijzen van de Apple iPhone 4 verkregen bij de telco T-Mobile. Het toestel zal een vanaf prijs kennen bij een 2 jarig i150-abonnement van 169.99 voor de 16GB-versie en 269.95 voor de 32GB-versie.

All About Phones heeft op het laatste nippertje de prijzen toe gespeeld gekregen van de iPhone 4 in combinatie met een T-Mobile abonnement. Uit de gegevens van T-Mobile blijkt dat het toestel wederom flink aan de prijs zal zijn. Voor de iPhone 4 heeft T-Mobile haar befaamde iPhone-abonnementen weer van stal gehaald en deze zijn wederom opgedeeld in vier varianten. Ook heeft de telco ook zijn aansluitkosten weer in het leven geroepen van 26,25 euro. Daarnaast is de internetsnelheid van het iPhone-abonnement wederom geknepen tot een downloadsnelheid van 2048 KB/s en een uploadsnelheid van 384 KB/s. Een provider als Vodafone geeft gebruikers met een vergelijkbaar abonnement 3.6 Mbp/s aan snelheid. Veder gelden nagenoeg dezelfde voorwaarden met de nieuwe iPhone-abonnementen zoals dat bij de voorgaande ook al het geval was. Zo dient voor een MMS-bericht 0,50 cent betaald te worden en voor het bellen en sms’en buiten de bundel dien je 0,25 cent neer te tellen per bericht of minuut. Ook zal Visual Voicemail wederom gratis in het abonnement zitten, gratis internet en onbeperkt gebruik van T-Mobile Hotspots.

Zoals gezegd heeft T-Mobiel wederom vier abonnementen voor de iPhone zoals dat nu ook het geval is voor de 3GS. De iPhone 150, 300, 500 en 1000 abonnementen kosten respectievelijk 29,95, 44,95, 64,94 en 109,95 euro per maand en hierbij dient altijd betaald te worden voor de iPhone 4. Zo dient bij de laagste i-150 variant nog 169,95 euro bij geteld te worden voor de 16GB-versie bij een tweejarig contract en 269,95 euro voor de 32GB-versie. De nieuwe iPhone is een stuk duurder dan de huidige 3GS die tevens door T-Mobile gevoerd wordt. Zo is het verschil tussen de iPhone 3GS 16GB en de iPhone 4 16GB bij een tweejarig i-150 abonnementen niet minder dan 70 euro. Dit prijsverschil is door de gehele abo-structuur doorgevoerd door T-Mobile en hierdoor is de iPhone 4 16GB alleen bij een T-Mobile i-1000 met een twee jarig contract gratis te verkrijgen. Voor de 32GB-versie dient alsnog 89.95 euro bijgeteld te worden.

Onduidelijk is nog of deze prijzen ook daadwerkelijk de prijzen zullen zijn van de nieuwe iPhone 4. Onze bron heeft geen documentatie kunnen overhandigen, slechts de prijzen en de bijbehorende voorwaarden. De prijzen zullen morgen door T-Mobile Nederland pas officieel bekend gemaakt worden. Vanaf 8 uur in de ochtend kunnen klanten van T-Mobile als eerste de iPhone 4 reserveren en hun abonnement verlegen via de website van de telco. Een dag later zijn nieuwe klanten aan de beurt.

Apple iPhone 4 prijzen icm met T-Mobile iPhone-abonnementen:

i-150 € 359,95 € 459,95
i-300 € 319,95 € 419,95
i-500 € 289,95 € 389,95
i-1000 € 199,95 € 299,95
i-150 € 169,95 € 269,95
i-300 € 89,95 € 189,95
i-500 € 29,95 € 129,95
i-1000 gratis € 89,95

Update op 20/7/2010 om 08:50 uur:

T-Mobile heeft inmiddels de prijzen van de iPhone 4 live gezet. Hieruit blijkt dat de prijzen precies overeenkomen zoals we eerder in dit bericht konden melden met exact de zelfde voorwaarden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Falko -

  Belachelijk duur, Ik belde gisteren aangezien ik had verwacht dat er voor goed betalende klanten kortingen zouden zijn (zoals dat bij KPN ook gaat) maar nee! Ik kreeg een redelijk onbeschofte vrouw aan de lijn van de afdeling 'relatiebeheer' die mij direct uit die droom schudde met het bericht dat de prijzen voor iedereen hetzelfde zijn, en dat het een 'mooie aanbieding' is die "als warme broodjes over de toonbank gaat". Het was echt ronduit arrogant en zij zei nog net niet "als het je niet bevalt rot je toch lekker op" Een van de speerpunten van de algemeen directeur was 'handhaven hoogste klantwaardering', nou dat komt er op deze manier niet echt uit. De afdeling relatiebeheer mag er dan wel zijn, maar de relatie werd zeer zeker niet op een effectieve manier beheerd kan ik jullie vertellen.

  Het is uiteraard de enige aanbieding en daarom kunnen ze dit doen, maar ik vind het frustrerend. Ik heb al een half jaar gezeik met mijn ontvangst omdat ze gewoon een slecht en traag netwerk hebben, en ze gedragen zich daar alsof ze alleenheerser zijn van de gehele telecomwereld, ik heb niets aan zulke mensen. Daarnaast vind ik dat Apple hier ook een aandeel in heeft, zij hebben per slot van rekening in het verleden gekozen om enkel met T-mobile in zee te gaan.

  ik heb 24 maanden gemiddeld 80 euro abb kosten per maand betaald, en ik moet dus nu 130 euro!!! bijbetalen als ik opnieuw voor 2 jaar een I-500 abbo afsluit, sorry dat vind ik echt belachelijk.

  Ik heb dus ook niks ondernomen en ga naar alle waarschijnlijkheid mijn T-mobile abbo opzeggen. Dan maar even geen Iphone 4, die toch al niet perfect te noemen was.

  Naast T-mobile heeft ook Apple zijn 'roze gloed' voor mij verloren, Apple moet, vind ik, op gebied van design en materiaal nog een grote sprong maken willen ze de prijzen voor hun producten rechtvaardigen(ik refereer ook naar witte macbooks die massaal scheurden, en de iphone 3g(s) waar het plastic op de achterkant ook massaal scheurde, maar ook kleine onhandige ontwerpfouten zoals het trilstand-knopje op de 3g die in je zak de hele tijd aan en uit gaat, MEGA irritant!) Softwarematig zijn ze heel sterk, en de hardware mag er ook zijn. Maar problemen met design en materialen bestaan al jarenlang, en dat heeft de iphone 4 wederom bewezen.

  Jammer!

 2. Mark -

  Geweldige Aktie weer van tmobile!

  Kreeg gisteren een sms van tmobile om me voor in te schrijven voor de iphone 4.

  De hele dag ligt hun site er al uit. Met de melding *gepland onderhoud*

  Als dit hun manier is van klanten te behouden *ahum ahum*

  Dit is niet de eerste keer dat ze zoiets doen.

  Maar dit is wel de reden voor mij om mijn contract niet te verlengen.

  Dan maar geen iphone 4. Gelukkig eindigd mijn contract over 2 maand.

  BYE BYE tmobile

 3. bakker -

  was er al bang vóór dat de i iPhone 4 te duur zou worden .mensen er is nog meer te koop dan een i phone…… heb zelf één htc désiré én met vodafone heb je ook nog veel sneller internet als van t mobile .wou zelf ook één i phone maar én nu ik dit allemaal lees ben ik blij vóór iets anders te hebben gekozen .wil hiermee niet zeggen dat alleen de désiré de beste is.er zijn echt meer merken met erg mooie én vergelijkbare telefoons .ik zou zeggen weg met de arrogantie van apple !!!

 4. tremor -

  En toch wordt het massaal gekocht.
  Ook al is het product niet 100% in orde, dat maakt veel mensen schijnbaar niks uit.
  Dus waarom zou Apple zich dan druk gaan maken.
  Ze bewijzen dat hun marketing machine werkt en mensen beïnvloedbaar zijn.

 5. michaelpb -

  Jemig wat een geld. Valt me wel op dat er eenjarige contracten worden verkocht. Met de vorige generaties was dat lange tijd niet mogelijk. Ik vraag me alleen af of je nu niet beter voor de 3gs kunt gaan. Wordt steeds goedkoper en kent geen problemen. Maar man man man. Wat een geld.

  Ik blijf de arrogantie van Apple stuitend vinden. En de acceptatie van hun "oplossing" door consumenten voor de imperfectie is mij helemaal een raadsel. Nogmaals: wie zou enige afwijking of storing of defect accepteren aan zijn of haar top of de line B&O apparatuur? Ik niet. Zeker niet voor die bedragen. "U krijgt een gratis plastic lijstje om uw telefoon zodat u de antenne niet kunt kortsluiten". Zoiets heet in de echte wereld gewoon een ontwerpfout. Shame on you Apple. Shame on you.

 6. Rico -

  Apple geeft iOS 4.01 vrij die problemen moet oplossen…:P

  Apple last persconferentie in voor iPhone 4 problemen….:P

  'Apple moet iPhone 4 terug gaan roepen'…:P

  Amerikaanse consumentenbond kan de iPhone 4 niet aanbevelen…:P

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Smartphone batterij langer bruikbaar door verlagen processor snelheid

Deze smartphonemakers maken je toestel niet langzamer via updates lees verder

Samsung logo

Zeven dingen die je nog niet wist over Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters