Prijs bekend van de Sony Xperia X

Gister werd tijdens het Mobile World Congress de prijs bekend van de Sony Xperia XA, vandaag is ook de prijs bekend geworden van de Sony Xperia X.

De prijs van de Sony Xperia XA was gister al bekend geworden: het toestel gaat 299 euro kosten. Vandaag werd de prijs van de Sony Xperia X bekend gemaakt, de duurdere variant gaat 599 euro kosten.

Opvallende presentatie

Sony presenteerde gisteren tijdens het MWC haar nieuwe Xperia-modellen. Het openingspraatje werd gedaan door de CEO van Sony, Kashui Hirai. Daarna gaf hij het woord aan de topman van Sony Mobile. Hij presenteerde binnen twintig minuten vier accessoires en drie belangrijke toestellen van Sony. Dat was erg opvallend om binnen zo weinig tijd je nieuwste smartphones en accessoires te presenteren.

Sony Xperia X

Sony Xperia XDit toestel is het duurdere broertje van de Sony Xperia XA, dat komt omdat de het toestel een full HD-scherm, een vingerafdrukscanner en een betere camera heeft. De vorm van het toestel voelt beter aan tijdens het bellen omdat het toestel prettiger is afgerond. De behuizing ziet eruit als een metallic-achtig uit, dat ziet er wat mooier uit dan effen kleuren van de Z5.

 Specificaties Sony Xperia X

Sony Xperia XDe zijkant van het toestel is voorzien van een vingerafdrukscanner. Het toestel draait op Android 6.0 Marshmallow en heeft een Snapdragon 650 processor, 3GB ram-geheugen en 32GB opslaggeheugen dat uitgebreid kan worden met 64GB omdat er een micro sd-kaart zit. De camera aan de achterkant een 23 megapixelcamera met een predictive hybrid autofocus, die voorspelt hoe er wordt bewogen en zo dus scherp blijft bij bewegend beeld. Aan de voorkant zit een 13 megapixelcamera. Het scherm is voorzien van een 5-inchscherm met een resolutie van 1080×1920 pixels. De batterijcapaciteit is 2620mAH en Sony geeft aan dat de batterij van de Xperia X twee dagen mee zal moeten gaan.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters