Prijzen Chinese iPhone bekendgemaakt

China Unicom heeft de prijzen voor de Chinese iPhone bekendgemaakt. Voor iets meer dan 200 Euro in combinatie met een abonnement van 12,5 Euro in de maand is de iPhone 3G 8GB te krijgen. Dan krijg je wel een iPhone zonder Wi-Fi.

China Telecom iPhone

De Chinese iPhone zal waarschijnlijk ergens in oktober uitkomen. De te verkrijgen modellen zijn de 3G 8GB, 3G 16GB, 3GS 16GB, en de 3GS 32GB. Het goedkoopste model, de 3G 8GB zal voor 126 Yuan per maand te krijgen zijn. Omgerekend is dat ongeveer 12,5 Euro. Daarbij moet nog wel 2075 Yuan bijbetaald worden, wat omgerekend net iets meer dan 200 euro is. Voor hun tweejaarlijkse abonnement zijn de Chinezen dus ongeveer 500 euro kwijt. In vergelijking met andere landen is dit een stuk goedkoper. In Nederland is de iPhone bijvoorbeeld slechts met een abonnement van 30 euro in de maand te krijgen.

Wie denkt goedkoop een iPhone uit China te kunnen halen komt bedrogen uit. De Chinese iPhone heeft namelijk als nadeel dat het geen Wi-Fi-functionaliteit heeft. De prijzen voor de andere iPhones in China zijn niet bekendgemaakt. De release zal waarschijnlijk ergens in oktober volgen. Waarschijnlijk na de Chinese feestdagen van 1 tot 8 oktober. Een releasedatum van 15 oktober wordt genoemd als een mogelijkheid.

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters