Prijzen Chinese iPhone bekendgemaakt

China Unicom heeft de prijzen voor de Chinese iPhone bekendgemaakt. Voor iets meer dan 200 Euro in combinatie met een abonnement van 12,5 Euro in de maand is de iPhone 3G 8GB te krijgen. Dan krijg je wel een iPhone zonder Wi-Fi.

China Telecom iPhone

De Chinese iPhone zal waarschijnlijk ergens in oktober uitkomen. De te verkrijgen modellen zijn de 3G 8GB, 3G 16GB, 3GS 16GB, en de 3GS 32GB. Het goedkoopste model, de 3G 8GB zal voor 126 Yuan per maand te krijgen zijn. Omgerekend is dat ongeveer 12,5 Euro. Daarbij moet nog wel 2075 Yuan bijbetaald worden, wat omgerekend net iets meer dan 200 euro is. Voor hun tweejaarlijkse abonnement zijn de Chinezen dus ongeveer 500 euro kwijt. In vergelijking met andere landen is dit een stuk goedkoper. In Nederland is de iPhone bijvoorbeeld slechts met een abonnement van 30 euro in de maand te krijgen.

Wie denkt goedkoop een iPhone uit China te kunnen halen komt bedrogen uit. De Chinese iPhone heeft namelijk als nadeel dat het geen Wi-Fi-functionaliteit heeft. De prijzen voor de andere iPhones in China zijn niet bekendgemaakt. De release zal waarschijnlijk ergens in oktober volgen. Waarschijnlijk na de Chinese feestdagen van 1 tot 8 oktober. Een releasedatum van 15 oktober wordt genoemd als een mogelijkheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Roel 010 -

  Ik heb ook een chinesse iphone 3gs 32 gb, deze heeft ook wi fi. Het is alleen jammer dat je geen Nederlands taal kunt kiezen, maar Engels lukt ook wel.

   1. dutchietor -

    De reden dat er geen Wi-Fi chip in Chinese telefoons zit, is omdat de overheid liever niet heeft dat Chinezen overal toegang tot krijgen.
    Als ik een Chinees ben en ik ga met de iphone over straat, dan zou ik internet af kunnen tappen en zo aan informatie kunnen komen waar de overheid niet van gediend is. Volgens mij hebben ze ziezo geen hotspots en draadloos internet in China, dus een beetje dom als je het mij vraagt. Maar goed, de overheid wil zekerheid. Het is dus niet alleen de software die de telefoon blokkeert, telefoons met een wi-fi chip worden gewoon simpelweg niet toegelaten…

 2. rod -

  Als ik het goed heb, dan vinden de Chinese telecomproviders dat niet zo fijn, ivm minder inkomsten doordat hun netwerk minder gebruikt zou worden.

  Tsja…

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters