Prijzen en leverdata bekend voor de Nokia N97, Nokia E75, Nokia N86, LG Arena en HTC Touch Diamond2

Expansys heeft de Nokia N97 en de HTC Touch Diamond2 op haar site voorzien van een prijskaartje en een leverdatum. De Nokia N97 moet 830 euro gaan kosten en de Touch Diamond2 zal voor 465 euro over de toonbank gaan, aldus Expansys. Ook een paar andere toestellen zijn terug te vinden op de site van de webshop.

HTC Touch Diamond2 prijs

Expansys heeft in één klap al haar sites voorzien van de nodige nieuwe toestellen die tijdens het MWC zijn gelanceerd. Naast de levertijdindicatie voor de LG Arena staan ook de Nokia N97 en de Touch Diamond2 nu op de site. De Nokia N97 wordt 23 juni verwacht bij Expansys, dit is in lijn met wat Nokia wist te vertellen tijdens haar persconferentie op het Mobile World Congress. De Nokia N97 zal 830 euro gaan kosten, wat flink aan de prijs is. Echter met de introductie van de E90 wist Nokia nog meer geld te vragen voor een toestel, namelijk 930 euro. De HTC Touch Diamond2 zal op 17 april beschikbaar zijn en ook dit zal waarschijnlijk gaan kloppen aangezien Mark Moons van HTC aan All About Phones ook april wist te noemen als introductiedatum voor het toestel. De prijs zal rond de 465 euro gaan liggen, aldus Expansys.

LG weet overigens haar concurrenten voor te blijven en introduceert de Arena al rond de 19e van deze maand. De prijsstelling van het toestel is nagenoeg gelijk aan die van de Touch Diamond2, namelijk 470 euro. Meestal kent Expansys wel een levertijd van een aantal weken dus reken er niet op dat je het toestel op dezelfde dag nog binnen zal hebben. Overigens heeft Expansys ook meer informatie over de Nokia N86, Nokia’s eerste 8-megapixeltoestel. Het toestel wordt op 22 juli verwacht met een prijs rond de 655 euro. De Nokia E75 staat gepland voor april en zal 470 euro moeten gaan opleveren. Tot slot kunnen we ook nog melden dat de Samsung OmniaHD 805 euro zal gaan kosten, voor dit toestel is echter nog geen leverdatum bekend.

Nokia N97 prijs

 

Bron: Expansys

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters