Prijzen iPhone 3GS lekken op T-Mobile-site – Update

Na de aankondiging van de iPhone 3GS gisteren waren alle gegevens voor Amerika bekend, maar voor Nederland was er nog veel onduidelijkheid. De onduidelijkheid omtrent de prijzen en verkrijgbaarheid van het toestel is nu weggenomen, T-Mobile maakte een foutje waardoor alles op zijn site terecht kwam.

Apple iPhone 3GS officieel main

Gisteren werd onder daverend applaus en met veel chaos in de online wereld, ook AAP was even offline door de grote vraag naar de server, de iPhone 3GS aangekondigd door Apple. Veel was al bekend over het toestel gisteren, maar de prijzen en releasedata voor Nederland waren nog even een raadsel. Dat raadsel lijkt nu opgelost te zijn door T-Mobile zelf, de heren en dames van de telco plaatsten de informatie vannacht per ongeluk online op hun site.

De iPhone 3GS zal met dezelfde abonnementen als nu geleverd gaan worden, de i-150-, i-300- en i-500-bundels. Deze abonnementen zijn inclusief 2Mbit/s HSDPA-internet en kosten respectievelijk €29,95, €44,95 en €64,95. De iPhone 3G 8GB zal vanaf nu gratis zijn op alle abonnementen en zoals al eerder vermeld wordt de 16GB iPhone 3G uit de handel gehaald. De 3GS met 16GB geheugen zal bij een tweejarig i-150-abonnement €79,95 gaan kosten en bij de hogere iPhone-abonnementen is dit toestel gratis, zowel in de zwarte als witte variant. De 32GB versie van de iPhone 3GS zal bij het i-300-abonnement dezelfde prijs als de 16GB versie hebben, €79,95. Bij het i-150-abonnement betaal je €159,95 voor dit toestel bij T-Mobile en bij het i-500-abonnement zal ook de 32GB-versie gratis zijn. Alle combinaties, behalve de iPhone 3G 8GB, zullen vanaf 26 juni hier in Nederland verkrijgbaar zijn en waarschijnlijk op 27 juni al niet meer, dus als je slim bent ga je alvast voor het hoofdkantoor van T-Mobile in Den Haag liggen met je slaapzak en tentje.

Prijzen iPhone 3GS 

Update op 08/06/2009 20:00 uur

IPhoneclub weet te melden dat het hier om een grote grap gaat die ingezet is door een ex-redacteur van de site. Deze informatie zou dus niet afkomstig zijn van T-Mobile maar bedacht zijn door een redacteur. Inmiddels heeft de redacteur in een open brief het bevestigd.

Bron: Mobile Cowboys

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters