Prijzen iPhone 3GS lekken op T-Mobile-site – Update

Na de aankondiging van de iPhone 3GS gisteren waren alle gegevens voor Amerika bekend, maar voor Nederland was er nog veel onduidelijkheid. De onduidelijkheid omtrent de prijzen en verkrijgbaarheid van het toestel is nu weggenomen, T-Mobile maakte een foutje waardoor alles op zijn site terecht kwam.

Apple iPhone 3GS officieel main

Gisteren werd onder daverend applaus en met veel chaos in de online wereld, ook AAP was even offline door de grote vraag naar de server, de iPhone 3GS aangekondigd door Apple. Veel was al bekend over het toestel gisteren, maar de prijzen en releasedata voor Nederland waren nog even een raadsel. Dat raadsel lijkt nu opgelost te zijn door T-Mobile zelf, de heren en dames van de telco plaatsten de informatie vannacht per ongeluk online op hun site.

De iPhone 3GS zal met dezelfde abonnementen als nu geleverd gaan worden, de i-150-, i-300- en i-500-bundels. Deze abonnementen zijn inclusief 2Mbit/s HSDPA-internet en kosten respectievelijk €29,95, €44,95 en €64,95. De iPhone 3G 8GB zal vanaf nu gratis zijn op alle abonnementen en zoals al eerder vermeld wordt de 16GB iPhone 3G uit de handel gehaald. De 3GS met 16GB geheugen zal bij een tweejarig i-150-abonnement €79,95 gaan kosten en bij de hogere iPhone-abonnementen is dit toestel gratis, zowel in de zwarte als witte variant. De 32GB versie van de iPhone 3GS zal bij het i-300-abonnement dezelfde prijs als de 16GB versie hebben, €79,95. Bij het i-150-abonnement betaal je €159,95 voor dit toestel bij T-Mobile en bij het i-500-abonnement zal ook de 32GB-versie gratis zijn. Alle combinaties, behalve de iPhone 3G 8GB, zullen vanaf 26 juni hier in Nederland verkrijgbaar zijn en waarschijnlijk op 27 juni al niet meer, dus als je slim bent ga je alvast voor het hoofdkantoor van T-Mobile in Den Haag liggen met je slaapzak en tentje.

Prijzen iPhone 3GS 

Update op 08/06/2009 20:00 uur

IPhoneclub weet te melden dat het hier om een grote grap gaat die ingezet is door een ex-redacteur van de site. Deze informatie zou dus niet afkomstig zijn van T-Mobile maar bedacht zijn door een redacteur. Inmiddels heeft de redacteur in een open brief het bevestigd.

Bron: Mobile Cowboys

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Meneertje -

  Rare mensen, wat ze wel niet doen voor een apparaatje. Jullie zijn geindoctrineerd. De nieuwste nokia en al de andere merken zijn toch goedkoper.
  :Y

 2. Lini -

  Help aub.
  hai, mijn dochter heeft zo'n fake Giphone icool 3000.
  Het oplaadstekkertje is stuk.
  Heeft iemand enig idee waar ik aan een nieuw snoertje kan komen???

  Groetjes lini

 3. Akkkk -

  ach sim only neme voor 10euro per maand heb je 300 minute en ff marktplaats nieuwe iphone 3g hale voor 350 euro. simpel en klaar:Y

  1. Dyna20 -

   "ach sim only neme voor 10euro per maand heb je 300 minute en ff marktplaats nieuwe iphone 3g hale voor 350 euro. simpel en klaar"

   Ja maar ee Iphone zonder internet is ook niet veel waard dus nog eens 10 euro voor mobiel internet en sms-en doe ik ook nog graag. Ik dacht ook zo goedkoper uit tezijn, maar als ik alles op tel is een abbo toch iets goedkoper + dat je gewoon een nieuwe Iphone hebt. En in dit geval de 3GS

 4. Twan -

  Tuurlijk niet wij worden hier altijd kei hard genaait.
  Je kan hem overigens beter uit amerika laten komen 299dollar is 214 euro met een sim only erbij ben je na 2 jaar 470 euro goedkoper uit. net berekent

  1. feekie30142192 -

   kijk uit om uit de states een Iphone te bestellen. Zojuist er 3(!) gekocht incl.TAX $1400..blijken fake Iphones te zijn, niet van echt te onderschijden. Dus pas op!! ze zijn china-cloones…onder de naam GiPphone..stelletje oplichters daar..politie erbij gehaald en die hadden nog nooit zulke fakey f*ckPhones gezien..tis maar dat je het weet

   1. feeky -

    ik bedoel de GiPhone of Icool 3000 . ze zijn simlockfree mijn KPN simcard doet het wel maar mijn internet niet..ook niets te downloaden van I-store..geloof er niet in hoor! ga maar sparen voor een legal one..

  2. koekie -

   Simpelweg, als je als eerste zo'n nieuwe Iphone 3GS wilt hebben gaat dat je niet goedkoop lukken 😉

   Hij kost in amerika geen $299 voor een 32 gb
   (dit is namelijk de prijs met AT&T abbo erbij)
   Hij kost namelijk $699 ongeveer €500, voor een 16 gb 3GS betaal je $100 minder en voor de normale 8 gb betaal je weer $100 minder.

   Bovendien heb je voor die prijzen een amerikaanse versie die gelocked is voor een AT&T abbo dus je moet hem ook nog eerst unlocken om hier te bellen enz….

   Hoe weet ik dit?? Ik wil er zelf ook z.s.m. 1 hebben en heb om alles even duidelijk te krijgen de Apple store in New York gebeld!

   Klinkt dus als een mooie uitdaging 😉 hehe

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters