Prijzen iPhone 5s en 5c bij Nederlandse providers bekend

Verschillende Nederlandse providers hebben hun prijzen voor de twee nieuwe iPhone-modellen bekend gemaakt. De plastic iPhone 5c en de snellere iPhone 5s zijn vanaf vandaag in Nederland verkrijgbaar bij abonnementen van T-Mobile, Hi, Vodafone en KPN. De telefoon kan ook los worden aangeschaft bij diverse winkels waaronder Apple’s eigen Apple Store in Amsterdam.

Om met de nieuwe iPhone 5s met vingerafdruksensor weg te lopen bij de Apple Store (en diverse andere retailers) dient 699 euro te worden betaald voor het 16GB model. Het 32GB model kost 799 euro en het 64GB gaat voor 899 euro over de toonbank. De ‘goedkopere’ iPhone 5c is alleen verkrijgbaar in een 16GB model voor 599 euro en een 32GB model voor 699 euro.

Bij de providers liggen de bedragen iets gecompliceerder. Zoals altijd geldt; hoe hoger de maandelijkse kosten, hoe goedkoper de telefoon. De iPhone 5s is alleen bij KPN in samenwerking met een tweejarig Standaard of Premium abonnement voor 0 euro te verkrijgen. Bij alle andere providers en abonnementsvormen moet worden bijbetaald voor het toestel. Bij T-Mobile kost de 5s bij het duurste abonnement zelfs nog 229,95 euro. De 5c kost overigens bij het duurste abonnement 139,95. Alle genoemde prijzen gelden overigens voor de 16GB versies van de telefoons, de prijzen voor extra opslag verschillen per provider en per model maar er moet gemiddeld zo’n 100 euro worden bijgelegd voor een verdubbeling van de opslag.

Voor volledige informatie over de kosten van de twee nieuwe iPhones hebben wij hieronder ons handige infoblokje voor beide toestellen ingevoegd.

iPhone 5s (16GB)

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

iPhone 5c (16GB)

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9

Maakt iPhone X nu al korte metten met Samsung Galaxy S9? lees verder

iPhone X met Intel en Qualcomm modem

Niet elke iPhone X is even snel: heb jij de snellere hardware? lees verder

ETQ Amsterdam

Bekijk de OnePlus 5T live in de speciale Amsterdamse pop-up store lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

OnePlus 5T naast OnePlus 5, Galaxy S8, iPhone X en meer: grootte vergeleken lees verder

OnePlus 5t

Vijf redenen om (niet) voor de OnePlus 5T te kiezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters