‘Dit zijn de prijzen van de Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy 8+’

De prijzen van de Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8+ zouden zijn gelekt. Ook krijgen de toestellen waarschijnlijk een nieuwe kleur. Hieronder bevindt zich een kleur die nog nooit eerder is gezien bij een Galaxy S-serie.

Gelekte informatie

Samsung Galaxy S8Er zijn de afgelopen tijd veel foto’s en specificaties van de toestellen gelekt. Nu heeft de bekende lekker, Roland Quandt, op Twitter de prijzen en kleuren gelekt. Quandt zou de informatie van een Europese winkel hebben gekregen. Volgens Quandt zouden de toestellen per land in beschikbaarheid en prijzen kunnen verschillen.

Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8+

De Samsung Galaxy S8 zou 799 euro kosten en de Samsung Galaxy S8+ 899 euro. Het is niet bekend in welk land de toestellen zoveel zouden kunnen kosten. Dit betekent dat de prijzen in Nederland misschien afwijken. De prijzen zijn door Samsung nog niet officieel bekend gemaakt. De toestellen zijn volgens het gerucht in het zwart, zilver en violet verkrijgbaar.

Specificaties

Inmiddels zijn er wel veel geruchten over de specificaties van de telefoons. De S8 krijgt een 5,8-inch display en de S8+ een 6,2-inch display. Beide toestellen zullen door Gorilla Glass. Door de grotere display krijgt de S8+ waarschijnlijk ook een grotere batterijcapaciteit. Zo zou de S8+ een batterijcapaciteit van 3500 mAh krijgen en de S8 een capaciteit van 3000 mAh.

Samsung gaat de toestellen op 29 maart tijdens het Samsung Unpacked-event onthullen. Waarschijnlijk liggen de toestellen in april in de winkels. Het nieuwe vlaggenschip zou volgens een gerucht aan partners in een demonstratiekamer zijn vertoond tijdens het MWC. De partners zouden erg onder de indruk zijn geweest. Verder zijn er geen officiële specificaties van de toestellen vrijgegeven. Wij zullen dus nog even moeten afwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Harry -

  De Samsung Galaxy S8+ leek me een goeie opvolger van mijn huidige Nexus 6 . Maar als de prijs echt 900 Euro wordt dan zie ik er vanaf want voor die prijs krijg je zeker ook nog eens veel overbodige en ongewenste apps .
  Maar eind deze maand weten we dus meer .

 2. patrick -

  Nou beetje jammer weer als Samsung freak ga ik deze niet nemen
  want de unlock knop zit niet meer waar het hoort te zitten en de S7-Edge verschilt niet veel van de aankomende s8 dus ,Als de vingerprint op het scherm zou zitten dan zou ik er ogen eens over na denken…

 3. erik -

  De Samsung Galaxy S8 zou 799 euro kosten en de Samsung Galaxy S8+ 899 euro.
  Ga er maar vanuit dat het hier in Nederland S8 814,- gaat kosten en de S8+ 914,- dit dankzij de 14,- thuiskopie heffing!.
  ik vind dit wel heel hoog!.
  De LG G6 gaat juist maar tussen de 689,- en de 710,- kosten

  1. R.f.r -

   Helaas is de g6 niet een echte concurrent door zn mindere soc.
   Enige concurrent is de xz premium.(pre order 799)

   Htc en lg zullen het goed moeten maken in de 2de helft van het jaar.

Apple iPhone X

Pas op: consumenten gedupeerd met neppe iPhone X die op Android draait lees verder

Huawei Honor 9 Lite

Huawei Honor 9 Lite duikt op: mid-ranger met dunne schermranden lees verder

Samsung kopieert voor de Galaxy S9 Apple’s controversiële strategie lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Minder dan 1 procent van alle Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters