‘Prijzen uitgelekt van drie Samsung Galaxy Alpha-smartphones’

Samsung heeft grote plannen met haar Alpha-lijn. De Koreeanse fabrikant werkt al aan drie opvolgers van de Galaxy Alpha. De adviesprijzen van de Galaxy A3, Galaxy A5 en Galaxy A7 zouden al zijn uitgelekt.

De Samsung Galaxy A5

Bron van dit bericht is SamMobile. We kunnen er dus voorzichtig wel van uitgaan dat de A7 inderdaad tussen de 350 en 390 euro, de A5 tussen de 310 en de 350 euro en de A3 tussen de 270 en 310 euro gaan kosten. SamMobile is niet de eerste de beste Samsung-bron.

Vorige maand presenteerde Samsung de Galaxy Alpha. Deze telefoon is een duidelijke designbreuk van de Galaxy S-lijn. Daarna werd bekend dat de Alpha geen eenmalige telefoon van Samsung is, maar dat het de eerste is in een nieuwe reeks, de Galaxy A-lijn.

Qua specificaties komt deze lijn onder de S-serie te staan. De A-lijn onderscheid zich met een premium uiterlijk. De Alpha’s zijn dun en ondersteunen allemaal 4G-internet. Het is nog onduidelijk of ze allemaal een metalen frame krijgen. Waarschijnlijk worden de A3, A5 en A7 nog deze maand officieel gepresenteerd door Samsung.

Over de Samsung Galaxy A5 lekte al wel wat info uit. Hij krijgt een 720p-scherm van 5 inch en een 13-megapixelcamera. In de telefoon zit waarschijnlijk een Snapdragon 400-processor die met vier kernen 1,2GHz klokt. De selfiecamera maakt foto’s in 5 megapixel en de batterij heeft een inhoud van 2330 mAh. Deze telefoon moet dus tussen de 310 en 350 euro gaan kosten.

Zondag bespraken we de Samsung Galaxy Alpha in een Telewiki.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters