Primo-app biedt gratis bellen in Nederland

De nieuwe app Primo biedt onder andere in  Nederland gratis bellen, sms’en en videobellen aan. De applicatie probeert communicatie via smartphones te verbeteren door alle communicatiemogelijkheden in één app te bouwen.

Alles in één

Primo is een nieuwe app die te downloaden is voor Android en iOS. Volgens het bedrijf achter de app is onze communicatie nog niet geperfectioneerd. We hebben voor elk soort communicatie een andere app nodig. We bellen met de telefoon-app, sturen een chatbericht via WhatsApp en we sms’en onze ouders zonder WhatsApp via de berichten-app. Primo biedt al deze functies en meer aan in één app.

device-1Addertje onder het gras

Het lijkt op het eerste gezicht een erg goede deal. Je kunt bellen, sms’en, videobellen en bestanden versturen via een apart nummer wat je aanmaakt met je account. De app geeft in meer dan 33 landen maandelijks gratis tegoed weg. Toch zit er een addertje onder het gras. Je kunt namelijk gratis bellen en noem maar op, maar dit is gelimiteerd tot een bepaald bedrag, daarna moet je betalen.

Buitenland

Toch is het aantrekkelijk voor mensen die regelmatig naar het buitenland bellen. Als je vanuit een ondersteund land belt naar een ander ondersteund land gelden je gratis minuten alsnog. Daarnaast kun je vanuit de app ook naar nummers bellen die niet gelinkt zijn aan de app.

Internetverbindingdevice-2

Primo werkt volledig via internet. Alle sms’jes, telefoontjes en videogesprekken gaan via het wereldwijde web. Dit zorgt voor hele hoge abonnementskosten of een gelimiteerde bereikbaarheid omdat er niet overal wifi is. Verder zijn er berichten dat de belkwaliteit niet optimaal is.

Vergelijkbaar met Primo

Er zijn een hoop apps die hetzelfde als Primo proberen te bereiken, maar Primo heeft toch wel de meeste functies. Zo is er WhatsApp die chatberichten kan sturen en via het internet kan bellen. Verder kan de app ook bestanden sturen en geluidsfragmenten opnemen. Het enige wat de app niet kan is videobellen. Skype kan al deze dingen wel, maar deze app biedt deze services niet allemaal gratis aan.

Primo is nu te downloaden in de Google Play Store en in de Apple App Store. Voor meer informatie over de app en landen die ondersteund worden kun je hier terecht.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters