5 mobiele Pokémon Games voor als je Pokémon Go zat bent

Hoewel Pokémon Go de spotlight helemaal ingepikt lijkt te hebben, bestonden er voor de Pokémon Go hype al andere Pokémon spellen voor Android en iOS. Voor wie wel van Pokémon houdt, maar geen zin heeft om te actief te worden met Pokémon Go, zijn hier 5 andere Pokémon games om te proberen.

Camp Pokémon

Als eerste hebben we Camp Pokémon. In deze gratis app exploreert de gebruiker het eiland, waarop het Pokémon kamp zich bevindt. Het doel van het spel is om te leren wat er voor nodig is om een Pokémon trainer te worden. Dit gebeurt door middel van verschillende activiteiten. Voor behaalde activiteiten kunnen pins worden verzameld. De verschillende mini games bieden de speler veel afwisseling, hoewel de instructies soms wel wat onduidelijk zijn.

Camp Pokémon

Pokémon Duel

In Pokémon Duel wordt gespeeld tegen andere spelers wereldwijd. Het spel is een strategisch bordspel, waarbij één van de eigen figuren als eerste in het doel  van de tegenstander moet belanden. Aan het begin wordt een team van Pokémon figuren samengesteld, waarna de League Match begint.  Om het doel uiteindelijk te bereiken kan de tegenstander aangevallen worden, maar er kan ook  gekozen worden de route naar het eigen doel te blokkeren. Hoewel het een leuk spel is, lijkt het er soms op dat succes meer afhangt van geluk dan iets anders.

Pokémon Duel

Pokémon Shuffle Mobile

Pokémon Shuffle Mobile is de mobiele versie van het spel Pokémon Shuffle. Het is een puzzelspel, waarbij de speler drie Pokémon horizontaal of verticaal moet neerzetten om te strijden tegen wilde Pokémon. In principe hoeft de speler alleen de Pokémon te selecteren en neer te zetten in het puzzel gebied. Daarna worden door het spel automatisch combo’s gemaakt. Hoewel de gameplay simpel is, is het nog best een uitdagend spel.

Pokémon Shuffle Mobile, één van de andere Pokémon games

Guess Pokémon

Bij dit spel moet geraden worden om welke Pokémon het gaat aan de hand van een silhouet. Voor wie niet precies alle namen van de Pokémon kent, zijn er tips beschikbaar. In totaal zijn er 50 levels, welke na het behalen munten opleveren. Helaas krijgt de speler te maken met behoorlijk wat reclames. Bovendien is de game helaas enkel verkrijgbaar op Android.

Guess Pokémon

Pokemon Trading Card Game Online

Zoals de naam al aangeeft is dit een kaartspel dat online kan worden gespeeld. Om te oefenen kan eerst tegen de computer worden gespeeld. Daarna kunnen spelers online worden aangepakt. Tijdens het spelen worden individuele kaarten en pakken kaarten verzameld. Om te kunnen wisselen tussen verschillende apparaten worden deze kaarten opgeslagen in een Pokémon Trainer Club account. Hoewel het een leuk bedacht spel is, kan het soms wat instabiel zijn. Hier kun je de app downloaden.

Pokémon Trading Card Game Online

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters