Probeer N-Gage games een week gratis

Nokia heeft gisteren een site gelanceerd waarop je een aantal verschillende N-Gage-games als werkende demo kunt downloaden. Op het moment kan er een zestal games gratis geprobeerd worden, maar dit assortiment zal niet hetzelfde blijven.

N-Gage op N86

Nokia heeft ter promotie van het N-Gage-concept, dat tot nu toe nog niet erg populair was, een nieuwe site gelanceerd waar je een aantal N-Gage-games gratis kunt downloaden en een week proberen. Zo probeert Nokia consumenten die nog twijfelen over N-Gage over te halen, nu kunnen ze een game eerst zeven dagen proberen voordat ze besluiten deze te kopen of niet. Het assortiment telt op het moment zes games, namelijk Tetris, Monopoly Wereld Editie, Need for Speed Undercover, FiFa 09, Sims2 huisdieren en BoomBlox. Van de iPhone-versie van Need for Speed Undercover hebben wij een review, waar we tot de conclusie komen dat het een mooie racegame is voor je telefoon.

Het downloaden van de games gaat heel gemakkelijk: je kunt via de site een ‘game card’ verkrijgen door je te registreren, waarmee je vervolgens je game voor een week kunt activeren. Na die week kun je je game kopen en blijven spelen, of je kunt besluiten het spel toch links te laten liggen. Let wel op dat je één van de ondersteunde toestellen hebt, waarvan je hier een overzicht kunt vinden. Hieronder vallen onder andere de Nokia N82 en E75.

Bron: N-Gage

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters