Problemen met Windows Phone 7-update, vooral voor Omnia 7

De eerste (kleine) update voor Windows Phone 7 veroorzaakt nogal wat problemen voor mensen die hem proberen te installeren, vooral bezitters van de Samsung Omnia 7. Dat toestel kan beter even geen update krijgen, meldt Microsoft zelfs.

Windows Phone 7

Op een forum over Windows Phone 7 meldt een medewerker van Microsoft zelf dat er nogal wat zaken niet in orde zijn met de update, die aan een veel grotere update vooraf gaat. De kleine update bevat niet eens features waar de gebruiker iets aan heeft. Microsoft heeft aangegeven dat het de ‘kwesties met sommige apparaten’ in de update onderzoekt.

Dat deze minieme update fout loopt, is een nieuwe tegenvaller voor Microsoft. De verkoopcijfers van de telefoons met het mobiele besturingssysteem zijn tot dusver niet erg indrukwekkend, vergeleken met de stormachtige groei van concurrent Android. Bovendien oordeelden veel journalisten – net als All About Phones – dat de software aardig op weg is, maar nog lang niet af.

Met de Samsung Omnia 7 kun je deze update, die via de computer moet worden geïnstalleerd, maar beter even laten voor wat die is, meldt Microsoft, maar het blijft onduidelijk of dat ook geldt voor de andere WP7-telefoons. De kwestie met de Omnia 7 is aangedragen door een gebruiker die er een vraag over postte in het forum. Hij zei vast te lopen in onderdeel 6 van 10, waarbij hij de foutmelding 801812C1 kreeg. Overigens is het uit de bron niet geheel duidelijk of deze gebruiker het heeft over een Samsung of een LG toestel.

De moderator van het WP7-forum meldt hierop dat het beter is de update niet te installeren. De gadgetblog WP Central meldt overigens dat Microsoft over drie dagen met een verbeterde update zou komen.

Bron: The Inquirer

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters