Waarom het nog te vroeg is om enthousiast te worden over een opvouwbare iPhone X

Apple is de laatste tijd behoorlijk vaak in het nieuws met betrekking to allerlei innovatieve displays, die eraan zouden komen. Eén van de dingen die fans enthousiast heeft gemaakt een opvouwbare iPhone, die uitgevouwen meteen een tablet zou zijn. Dit is waarom je je voorlopig toch beter op andere dingen kunt focussen.

Eerder dan Samsung?

Geruchten over opvouwbare toestellen zijn niet alleen van de laatste tijd, maar bestaan al jaren. Zo zijn er al jaren berichten over Samsung en een aankomend toestel dat opgevouwen kan worden.

Samsung is op het moment één van de marktleiders met betrekking tot displays en elk jaar zijn er weer geruchten, die zeggen dat het toestel er binnenkort aankomt. Ook voor dit jaar is het voorspelt, maar het ziet er niet naar uit dat we zoveel geluk zullen hebben. Ergens lijkt het toch erg onwaarschijnlijk dat Apple op de één of andere manier toch eerder zou komen met een opvouwbare iPhone.

Samsung opvouwbaar scherm

Apple geen haantje de voorste

Een ander ding is dat een opvouwbaar toestel dusdanig vernieuwend is, dat het niet helemaal bij Apple lijkt te passen. Hoewel iPhones doorgaans goede prestaties neerzetten, staat Apple niet bekend als het bedrijf dat als eerste met nieuwe dingen komt.

De iPhone X is hierbij een uitzondering en was inderdaad erg verrassend.

Eerst MicroLED en gebogen iPhone

Aan de andere kant kan het dat Apple nu een meer innovatieve richting wil inslaan. Plausibelere berichten vermelden dat het bedrijf bezig is met MicroLED displays en een gebogen iPhone (dus niet opvouwbaar). Het is logischer dat Apple eerste deze twee dingen helemaal uitwerkt, voordat het bedrijf komt met een opvouwbare iPhone. Na MicroLED en een gebogen iPhone, zou een opvouwbare smartphone wel de volgende logische stap zijn.

Apple iPhone X opvouwbaar

Voorlopig nog geen opvouwbare iPhone

Dus hoewel berichten over een opvouwbare iPhone geweldig zijn en we niets ander zouden willen, is het onwaarschijnlijk dat we het toestel in de nabije toekomst zullen zien verschijnen. We kunnen ons beter richten op enigszins haalbare dingen.

Via: Gizmodo

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters