'Productiemodel van Samsung met Windows Phone 7 duikt op'

Op het internet zijn meerdere afbeeldingen gelekt van een Windows Phone 7-telefoon van Samsung. Over het toestel is nog niets bekend en het gaat hier om een andere model dan de dev-phone die Microsoft uitdeelt aan ontwikkelaars.

Windows Phone 7 Samsung

Afgelopen weekend zijn meerdere afbeeldingen verschenen van een nog onbekende Samsung-telefoon dat voorzien is van het nieuwe OS van Microsoft. Vlak voor het weekend kwamen opeens twee afbeeldingen via Twitter naar buiten waarop een model te zien is dat duidelijk anders is dan de Samsung dev-phone voor Windows Phone 7. Over het toestel is weinig bekend aangezien de bron niets over het toestel zelf vermeld heeft. Wel zal het toestel volgens de geruchten over een 4-inch Amoled-scherm beschikken en minimaal een 1GHz-processor. Duidelijk is wel dat dit een andere variant is dan de dev-phone die Microsoft veelvuldig uitdeelt aan ontwikkelaars om applicaties te bouwen voor het nieuwe OS dat in oktober de markt moet gaan bestormen. Een ontwikkelaar heeft een foto van zich zelf dan ook getwitterd met deze nieuwe variant die naar verwachting het eerste productiemodel zal worden van Samsung.

Samsung zal naar verwachting het toestel eind september gaan aankondigen voor een lancering die een maand later moet gaan plaatsvinden. De producent zal tot die tijd weinig loslaten aangezien het nu zich nog richt op het Android OS.

Windows Phone 7 Samsung 

Windows Phone 7 Samsung

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. yeahlo -

    Ik heb er nog wel vertrouwen in. Ze lopen inderdaad wat achter maar kwa look (en waarschijnlijk ook feel) hebben ze wat mij betreft wel een + punt op andriod/iphone/symbian).

    Ik heb echt een sch*t hekel aan mobile 6.5 maar bij 7 kan ik bijna niet wachten om er 1 te halen.

  2. michaelpb -

    Ben bang dat MS echt te laat is. Ze lopen zo ontzettend achter de feiten aan (lees; Android en iPhone). Of voormalige WinMo gebruikers gaan overstappen betwijfel ik omdat alle software voor 5.x en 6.x niet meer compatible is met WinPhone7. Het marktaandeel WinMo toestellen is dramatisch gekelderd. Zelfs in de VS waar ze toch echt een grote speler waren op smartphone gebied. Erop of eronder in 2011 denk ik…

Samsung Galaxy Note 9

Lancering nabij: Samsung’s opvouwbare smartphone duikt opnieuw op lees verder

BlackBerry Krypton

Eindelijk eerste beelden BlackBerry Krypton gelekt lees verder

Heeft Apple de oplossing voor smartphoneverslaving gevonden? lees verder

The Witness

Kom erachter wie je bent in The Witness, een must-play spel voor iOS lees verder

Apple iPhone 8

Test: kan de iPhone 8 tegen vuur, sleutels en messen? lees verder

iPhone X

Toch maar de iPhone 8? We hebben slecht nieuws over de iPhone X lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters