Promotievideo LG Arena Maxx komt online

Op YouTube is sinds kort het promotiefilmpje te vinden van de LG Arena Maxx. Het toestel krijgt een focus op internetten dat ondersteund zal gaan worden van een 1GHz-processor.

LG Maxx

De LG Arena Maxx zou de jongste smartphone van het bedrijf moeten gaan worden. Het toestel maakt gebruik van het S-Class interface die we ook kennen van de BL40 en de originele Arena. In promotieclip die online is gezet op YouTube zijn een paar meisjes te zien die het toestel gebruiken terwijl de specificaties in beeld verschijnen. Het toestel heeft volgens het filmpje Wi-Fi, HSDPA, GPS en een 3.5-millimeter audio aansluiting. Verrassend is de ‘virtuele muis’ die je op het laatste deel van het filmpje te zien is en ook de multi-touch bediening is nieuw voor LG. Aan de onderkant van het toestel zit een virtuele trackball die een muis op het beeld laat verschijnen. Dit was bij sommige Windows Mobile-telefoons al eens door Samsung gebruikt maar LG lijkt het nu ook op haar eigen interface overgebracht te hebben. De specificaties worden gecomplimenteerd door een 1GHz-processor waarvan de maker nog onduidelijk is.

Of een dergelijke muis nu handig is in een telefoon is nog de vraag want het toestel ondersteunt gewoon multi-touch en maakt het gebruik daarvan zo goed als overbodig. Voorlopig lijkt het er op dat de telefoon alleen naar AziĆ« zal gaan komen en niet naar Europa. Prijzen en overige specificaties zijn nog onduidelijk. Ook het OS van het toestel is onbekend maar het lijkt erop dat het hier om LG’s eigen OS gaat in combinatie met S-Class.

Bron: Mobile-review

Galaxy Note 9 Samsung Galaxy Note 8 review uitgelicht

‘Samsung Galaxy Note 9 krijgt toch vingerafdrukscanner in scherm’ lees verder

OnePlus 6 specificaties

Specificaties OnePlus 6 gelekt: indrukwekkend voorproefje lees verder

Samsung Galaxy S9

Deze adblocker is onmisbaar op elke Samsung Galaxy smartphone lees verder

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters