Promotievideo LG Arena Maxx komt online

Op YouTube is sinds kort het promotiefilmpje te vinden van de LG Arena Maxx. Het toestel krijgt een focus op internetten dat ondersteund zal gaan worden van een 1GHz-processor.

LG Maxx

De LG Arena Maxx zou de jongste smartphone van het bedrijf moeten gaan worden. Het toestel maakt gebruik van het S-Class interface die we ook kennen van de BL40 en de originele Arena. In promotieclip die online is gezet op YouTube zijn een paar meisjes te zien die het toestel gebruiken terwijl de specificaties in beeld verschijnen. Het toestel heeft volgens het filmpje Wi-Fi, HSDPA, GPS en een 3.5-millimeter audio aansluiting. Verrassend is de ‘virtuele muis’ die je op het laatste deel van het filmpje te zien is en ook de multi-touch bediening is nieuw voor LG. Aan de onderkant van het toestel zit een virtuele trackball die een muis op het beeld laat verschijnen. Dit was bij sommige Windows Mobile-telefoons al eens door Samsung gebruikt maar LG lijkt het nu ook op haar eigen interface overgebracht te hebben. De specificaties worden gecomplimenteerd door een 1GHz-processor waarvan de maker nog onduidelijk is.

Of een dergelijke muis nu handig is in een telefoon is nog de vraag want het toestel ondersteunt gewoon multi-touch en maakt het gebruik daarvan zo goed als overbodig. Voorlopig lijkt het er op dat de telefoon alleen naar AziĆ« zal gaan komen en niet naar Europa. Prijzen en overige specificaties zijn nog onduidelijk. Ook het OS van het toestel is onbekend maar het lijkt erop dat het hier om LG’s eigen OS gaat in combinatie met S-Class.

Bron: Mobile-review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Dragao Cell -

    Het toestel zal idd zijn werk doen op een Qualcomm Snapdragon.
    Trouwens echt een Koreaans reclamespotje waarvan de blijheid van afstraalt.:)

smartphone

Smartphone voorlopig nog koning onder de consumentenelectronica lees verder

Nokia 8 onthuld: High-end telefoon met stock Android lees verder

Samsung Galaxy Note 8 render

Specificaties Galaxy Note 8 eindelijk bevestigd lees verder

productielijn iPhone 8

Video laat voor het eerst ooit iPhone 8 productielijn zien lees verder

Prestaties gemeten: Samsung Galaxy Note 8 gaat dik over iPhone 7 heen lees verder

Samsung Galaxy Note 8 teaser

Samsung geeft in teaser subtiele sneer naar Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters