Promovideo verschenen van de LG BL20

Op internet circuleert een promovideo waarin LG’s nieuwste Chocolate-telefoon te bewonderen is; de BL20. Alhoewel er nog geen melding is gemaakt van een officiĆ«le release wist LG aan All About Phones te melden dat het toestel rond oktober in de winkels zou moeten liggen.

LG BL42 Chocolate

De BL20 werd onlangs op IFA 2009 tentoongesteld door LG. Eerder was deze telefoon al uitgelekt onder de naam BL42. Het onlangs opgedoken promofilmpje geeft iets meer informatie over de eigenschappen van het toestel. Zo valt op dat deze sliderphone niet zal beschikken over een touchscreen, iets wat ook afgelopen week tijdens de opening van het kantoor van LG opviel aan het toestel. Er zal gebruik moeten worden gemaakt van touchnavigatietoetsen, zoals LG het zelf zegt. Verder is er in het filmpje een hotkey voor widgets te zien. Deze kun je gebruiken voor je memo’s, kalender, het weer, alarm, contacten en om het nieuws te bekijken. Met de ingebouwde camera kun je plaatjes schieten op 5Mp met LED-flash. Het is daarbij ook mogelijk om met de camera tekst in te scannen op je telefoon. Op het toestel is weer de bekende S-classinterface van LG te vinden.

Alle aandacht is de laatste tijd uitgegaan naar de BL40, ook een nieuwe Chocolate-telefoon van LG. Dit is min of meer de grote broer van de BL20, met een groot 4″ scherm met 21:9-verhouding. De eerste ervaringen hebben we al eerder vermeld. Van dit toestel is bekend dat de verkoop binnenkort wereldwijd zal starten. Nu er van de BL20 een promofilmpje is verschenen is het wachten op de aankondiging van LG van het toestel. Wat er voor dit toestel betaald moet worden is niet bekendgemaakt. Het zal gezien de specificaties wel minder zijn dan de prijs voor de BL40. Het promofilmpje is hieronder te bekijken.

Bron: PhoneArena

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters