Prototype Google Glass Enterprise verschijnt op eBay

Er is een nieuw prototype van de Google Glass verschenen op eBay. Er zijn een aantal kleine veranderingen gemaakt ten opzichte van de vorige versie. Over drie dagen wordt hij geveild op de Amerikaanse site.

Google Flop

Het is een jaar geleden dat Google stopte met de productie van de Google Glass. Het bedrijf is jaren bezig geweest met het ontwerpen van de wearable en hij is kort te koop geweest. Vanwege tegenvallende verkoopcijfers is de productie gestaakt. Of het product echt een flop was weet niemand, misschien lag het wel aan het dure prijskaartje.

Project Aura

Na de eerste poging heeft Google de wearable bij project Aura gevoegd. Veel mensen dachten dat dit het einde zou zijn voor de slimme bril, maar niets is minder waar. Vandaag is er op eBay een Google Glass opgedoken welke niet hetzelfde is als de originele bril. De verkoper claimt dat het een prototype is van de Enterprise-variant. Google is dus nog steeds bezig met het perfectioneren van de wearable.

Google Glass Enterprise

Er staan een aantal foto’s bij de veiling waarop een paar kleine veranderingen te zien zijn. Zo is het prisma, waarop de informatie te zien is, groter geworden. Dit betekent dat er meer tekst op te zien zal zijn, of een groter beeld geprojecteerd kan worden. Verder zijn de poten van de bril inklapbaar. De eerste versie kon dit niet. Er zit waarschijnlijk ook een snellere en energiezuinigere processor in de Enterprise-variant. Daarnaast zou de constructie van de bril steviger én waterdicht zijn.

eBay-veilingKnipsel

De bril is te koop op eBay waar hij over drie dagen geveild wordt. Er is aardig wat belangstelling, want het huidige bedrag is nu $1,800.00. Zodra de bril geveild is, zullen we pas weten of alle beweringen waar zijn. Processorsnelheid kun je natuurlijk niet op foto’s laten zien.

Als je interesse hebt kun je altijd een bod uitbrengen op de eBay-veiling, maar wij raden aan om gewoon te wachten tot Google met een officiële versie naar buiten komt.

Bron: eBay

iPhone X? Saai! ‘Apple onthult binnenkort augmented reality hardware’ lees verder

Apple Watch 3

Kuo: ‘Apple Watch 3 kan (helaas) niet standalone bellen’ lees verder

Samsung Gear Fit 2 Pro kan ook zwemmen tracken lees verder

Apple Watch 3

‘Apple Watch 3 in het vierde kwartaal te koop’ lees verder

Samsung Gear S3 Classic en Frontier

Samsung Gear Sport: tekening van nieuwe wearable verschenen lees verder

‘Zo zien de nieuwe smartwatches van Fitbit eruit’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters