Provider Bliep gaat met prepaid-internet providers te lijf

Een nieuwe Nederlandse virtuele provider met de naam Bliep heeft de deuren geopend. Voor 50 cent per dag kan er onbeperkt geïnternet en gesmst worden.

Eerder deze maand werd al bekend dat Bliep binnenkort haar deuren ging openen. Inmiddels is het moment daar, zo meldt Nu.nl. Het moederbedrijf van de Telegraaf investeert in Bliep maar de dagelijkse leiding van het bedrijf ligt bij een aantal tieners tussen de 12 en 17 jaar, aldus TMG. Dit blijkt niet helemaal te kloppen aangezien de mensen van Hyves Mobile achter het concept zitten die het dagelijkse reilen en zeilen voor hun rekening nemen.

Bliep biedt alleen prepaid diensten aan. Voor 50 cent per dag kan er onbeperkt geïnternet worden met een snelheid van 385 Kbps download en 64 Kbps upload. Daarnaast zit in de prijs ook inbegrepen dat er onbeperkt gesmst kan worden met mensen, onafhankelijk van de provider waar naar toe gesmst wordt. Als men wil bellen met haar prepaid-kaart dan dient hiervoor 25 cent per minuut betaald te worden.

Bliep biedt ook de optie om voor 1 euro per dag een internetsnelheid van 3,6 Mbps down en 1 Mbps up af te nemen. Hierbij wordt dan wel een datalimiet opgeworpen van 2GB per maand, iets dat bij de 50 cent variant niet aanwezig is. De provider maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile en verkoopt simkaarten via fysieke winkels en haar online shop. Een simkaart online kost een euro en daarbij zit ook een euro beltegoed automatisch.

Provider Bliep

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters