Provider Hi maakt nieuwe abonnementen bekend

Provider Hi heeft haar nieuwe tarieven bekendgemaakt. De provider gaat onbeperkt internet aanbieden op een erg lage snelheid. Mensen die veel data willen en snel internet dienen een flink bedrag neer te tellen.

Volgens Hi kan met de nieuwe bundels onbeperkt gewhatsappt worden door consumenten. Elk abonnement krijgt standaard internet erbij met een maximale snelheid van 32Kbps. De provider gaat met basisabonnementen werken en daarbij kan een databundel afgesloten worden. De databundels variëren dus tussen de 0 en 30 euro. De belbundels beginnen bij 75 belminuten en lopen op tot 1000 minuten. Voor 75 minuten dient 5 euro betaald te worden en voor 1000 minuten 45 euro. De databundels zijn 17,50 voor 500MB, 22,50 voor 1GB en 30 euro voor 2GB aan data op 14,4 Mbps.

Als het MB-tegoed op is gaat de snelheid naar 32 kb/s, hiermee blijft online berichten sturen altijd mogelijk, aldus de provider. Volgens Hi zal het wel altijd mogelijk zijn om extra MB-tegoed te kopen. Hierbij zal de oorspronkelijke snelheid terugkomen. Volgens Hi zullen de nieuwe tarieven vanaf 12 maart ingaan voor nieuwe abonnees en klanten die gaan verlengen.

Hi zal ook toestellen gaan leasen aan consumenten. Hierbij hoeft men niet meer het toestel af te betalen. In plaats daarvan huren de klanten een telefoon gedurende de abonnementsperiode. Klanten kunnen kiezen voor elk toestel dat Hi aanbiedt, los van het abonnement. Het maandbedrag is afhankelijk van het type toestel dat de klant kiest en bijbetalen hoeft niet meer. Als het abonnement afloopt, kiest hij ervoor om het toestel om te ruilen, in te leveren of over te nemen. Prijzen voor de lease moeten nog worden bekendgemaakt.

Hi abonnementen 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Rolo -

  Euhm ik ben geen medewerker en ik vind dat jullie neutraal in jullie mening moeten blijven; veel geld is een relatief begrip! En wij als consument verwachten om voor een dubbeltje op de eerste rij te zitten! Ik verwacht goede service en heb dit altijd bij Hi gekregen en ben dan ook erg enthousiast over dit plan! Ga gelijk klagen over alle dingen die dagelijks duurder worden zoals de benzine bijv! Doe je werk eens goed en zet feiten neer… Geen meningen 😉

 2. HIII -

  K heb het over t zwarte dik gedrukte stukje.;) onbeperkt, erg laag, flink bedrag.:S
  niks dan negatief, je kan dr ook meteen bij zetten dat mensen dan opties krijgen als gratis van hi naar hi en gratis smsen er bij in zit bij de bundel vanaf 1 gb.

   1. HIIII -

    Ik vind van niet want ik gebruik geen bel minuten alleen data en sms, en dan is dit dus veel voordeliger als abbo 1 gb inet en onbeperkt sms voor 22.50 is zelfs goedkoper dan prepay.

    also: neen geen medewerker bij hi 😉

 3. HIII -

  Jullie kopjes zijn zo lekker misleidend weer, alleen maar negatief over veel geld en lage snelheid maar niets dat je bij de 1gb onbeperkt internet bv ook lekker onbeperkt kan smsen. Doe kopjes hoeven niet zo negatief hoor 😉

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Smartphone batterij langer bruikbaar door verlagen processor snelheid

Deze smartphonemakers maken je toestel niet langzamer via updates lees verder

Samsung logo

Zeven dingen die je nog niet wist over Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters